Obnoviť stránku

PlayStation 5 Digital Edition

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PlayStation 5 Digital Edition


V snahe uspokojiť čo najviac zákazníkov stále limitujeme počet vydaných PS5 na 1 ks na osobu – duplicitné objednávky budú automaticky stornované. Naďalej platí, že sa snažíme uspokojiť všetky objednávky podľa dátumu vytvorenia a podľa dostupnosti príslušnej regionálnej verzie (CZ, SK).


8 jadier / 16 vlákien

CPU od AMD

10,28 TFlops

Výkon GPU

825 GB

Kapacita SSD úložiska

Budúcnosť hrania je konečne tu!
PlayStation 5 Digital Edition

Nová generácia populárnej hernej konzoly PlayStation 5 Digital Edition je konečne tu. A prichádza revolúcia, ktorá poskytne hráčom po celom svete úplne nové zážitky. Konzola totiž zvládne až 4K rozlíšenie pri 120 FPS, za väčšinou hardvérovej výbavy Play Station 5 Digital Edition stojí spoločnosť AMD so svojím 8-jadrovým procesorom architektúry Zen 2 a grafickým čipom postaveným na platforme RDNA 2 s podporou ray tracingu.



S Play Station 5 Digital Edition je tu koniec nahrávacích obrazoviek

Nárast grafickej kvality sa očakáva od každej generácie hernej konzoly, ale až PlayStation 5 Digital Edition prichádza s bleskovým diskovým úložiskom, ktoré tvorí SSD s kapacitou 825 GB. Konkrétne ide o najmodernejší typ s rozhraním PCIe 4.0 a prenosovou rýchlosťou až 5,5 GB/s. Vývojári však často siahnu po kompresii herných dát, pri ktorej rýchlosť stúpne až na závratných 9 GB/s. Čo to znamená pre Play Station 5 Digital Edition v praxi? Hry sa budú spúšťať prakticky okamžite, a dokonca pôjde bleskovo prepínať medzi niekoľkými aktívnymi hrami.



PlayStation 5 Digital Edition prináša obrovské vylepšenia zvukovej stránky hier

Herná konzola PlayStation 5 Digital Edition získava body aj za 3D audio. Používa totiž špeciálny Tempest Engine, ktorý spracuje zvukovú stránku hier ako nikdy predtým. Kľúčovým benefitom Play Station 5 Digital Edition je fakt, že pre plné vychutnanie nebudete potrebovať drahé slúchadlá alebo veľa reproduktorov. Postačí vám totiž solídny inteligentný televízor.

Play Station 5 Digital Edition

Prepracovaný DualSense ovládač

S Play Station 5 Digital Edition prichádza tiež prepracovaný ovládač DualSense. Zásadnou novinkou je haptická odozva, ktorá sa postará o oveľa intenzívnejší herný zážitok. A ako funguje? Napríklad pri pretekárskych hrách poskytuje verný odpor pri riadení auta (pri prechádzaní rôznych prekážok a pod.). Konštruktéri spoločnosti Sony tiež zmenili uhol adaptívnych trigerrov a drobným zmenám neunikli ani oblasti rukovätí. S Play Station 5 Digital Edition vás čakajú netušené možnosti!

Na aké hry pre Play Station 5 Digital Edition sa môžete tešiť?

Už v tejto chvíli je oznámených viac ako 20 nových hier pre PlayStation 5 Digital Edition. Výberu jasne kraľuje Horizon Zero Dawn 2: Forbidden West, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Gran Turismo 7 alebo Resident Evil Village.

A spätná kompatibilita Play Station 5 Digital Edition?

Nebojte sa, fiasko zo štartu PlayStation 4 sa neopakuje. Nový PlayStation 5 Digital Edition bude už od štartu predaja podporovať zhruba 100 najlepších hier zo staršej generácie a číslo sa má postupne zvyšovať. Samozrejmosťou sú hrátky vo virtuálnej realite s PlayStation VR.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 39 cm
Výška 26 cm
Hĺbka 9,2 cm
Hmotnosť 3 900 g

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Platforma

Platforma PlayStation 5

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , USB-A, USB-C, USB-C (na ovládači)

Kapacita

Veľkosť úložiska 825 GB
Typ úložiska SSD

Vlastnosti

Typ konzoly K TV
Podpora hrania v 4K Natívne 4k

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Bez mechaniky

Verzia

Verzia PS5

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Herný ovládač 1 ks, Kábel HDMI, Kábel USB, Napájací kábel, Stojan
Variant balenia Bez hry

Lokalizácia

Lokalizované menu CZ, HU, EN, DE, FR, IT, ES

Farba

Farba Biela
Kód:  MSX005DE
Produktové číslo:  PS719396505
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14