Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II

4,9 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II

Špeciálny PlayStation 4 Pro obsahuje

  • Hernú konzolu PS4 Pro
  • Jeden ovládač DualShock 4
  • The Last Of Us Part II – fyzické balenie
PlayStation 4 Pro

PlayStation Plus

V službe PS Plus prístupnej zo systému PS4 nájdete najnovšie správy, zľavy a svoju zbierku hier služby PS Plus. Teraz navyše 10 GB v online úložisku na uložené pozície z hier pre systém PS4.

PlayStation 4 Pro

PlayStation App

Nakupujte hry, nech už ste kdekoľvek, a nechajte svoj Sony PlayStation 4 Pro s kapacitou 1 TB, aby vám ich doma stiahol, sledujte, čo hrajú vaši priatelia. A hlavne používajte svoje mobilné zariadenie ako druhú obrazovku.

PlayStation 4 Pro

Jednoduché zdieľanie

Streamujte svoje hranie na systéme PS4 naživo priamo na YouTube a nahrávajte videoklipy na Twitter jediným stlačením tlačidla SHARE na ovládači.

Share Play s PlayStation 4 Pro

Pozvite kamarátov na nové dobrodružstvo, vyzvite ich na multiplayerový súboj alebo ich nechajte prevziať kontrolu a hrať za vás, aj keď nevlastnia samotnú hru.

Remote Play

S hernou konzolou Sony PlayStation 4 Pro už nemusíte byť prilepení na televíznej obrazovke, streamujte hry prostredníctvom domácej bezdrôtovej siete na PC aj Mac, systému PS Vita alebo zariadenia Sony Xperia.


Ovládač DualShock 4

Bezdrôtový ovládač DualShock 4 sa môže pochváliť novým vzhľadom a vyhotovením, vrátane viditeľnejšej a farebnejšej svetelnej lišty. Vďaka precíznemu spracovaniu máte teraz s hracou konzolou Sony PlayStation 4 Pro ešte väčšie možnosti ukázať svoj talent. Ide o najviac ergonomický a intuitívny ovládač PlayStation, ktorý kedy bolstvorený.

Exkluzívny hardvér

PlayStation 4 Pro má vo svojej výbave novú grafickú kartu založenú na architektúre AMD Polaris aj rýchlejší procesor. Vďaka tomu dôjde aj na zážitky vo 4K rozlíšení, HDR spracovanie obrazu aj vylepšenie VR hier.

Vyšší stupeň detailov s PlayStation 4 Pro

Nové hry budú s výrazne vyšším výkonom hernej konzoly počítať a ponúknu impozantnú grafiku, ale zmena prebehne aj pri už vydaných. Pokročilých grafických efektov sa tak dočká Deus Ex: Mankind Divided, Uncharted 4 a rad iných titulov.

Najlepšie hry nájdete na PlayStation platforme

Vďaka prvotriednemu hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameraniu na hráča a exkluzívnym funkciám je herná konzola Sony PlayStation 4 Pro najlepšou možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes. Nechýba ani celý rad jedinečných titulov vrátane osvedčenej série Uncharted, The Last Guardian, Gran Turismo a mnohé ďalšie.

PlayStation 4 Pro otvára úplne novú kapitolu zábavy

Sony PlayStation 4 Pro stačí zapojiť a hrať. Súprava PS VR je podporovaná systémom PlayStation 4 Pro, môžete ich teda jednoducho prepojiť a behom pár sekúnd si dopriať nové zážitky.


Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PlayStation 4

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, Micro USB (na ovládači), S/PDIF (Digital OUT)

Kapacita

Veľkosť úložiska 1 024 GB
Typ úložiska HDD

Vlastnosti

Typ konzoly K TV
Podpora hrania v 4K Dynamické 4K

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Blu-ray

Verzia

Verzia PS4 Pro

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Herný ovládač 1 ks, Hra v balení (fyzický nosič), Kábel HDMI, Kábel USB, Nabíjací adaptér, Slúchadlá
Hry/licencie v balení The Last Of Us Part II
Variant balenia The Last Of Us Part II

Farba

Farba Čierna

Lokalizácia

Lokalizované menu CZ, HU
Kód:  MSX001NEO20
Produktové číslo:  PS719379300
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12