Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Playstation 4 - 1TB PRO + Playstation VR Kit

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playstation 4 - 1TB PRO + Playstation VR Kit

Až 2 × výkonnejší PlayStation 4 Pro s ohromujúcim obrazom až vo 4K

VR Starter Kit

Prekroč za hranicu hmotného sveta a vydaj sa na dobrodružnú cestu za zážitkami do virtuálnych svetov. S PlayStation VR Starter Kit sa ti do rúk dostáva kľúč, ktorý vám odomkne bránu do týchto svetov. Vďaka tejto súprave sa ocitneš v centre všetkého herného diania a všetky svoje hry prežiješ na vlastnej koži. VR Starter Kit zahŕňa okuliare PlayStation VR, kameru PlayStation Eye a hru VR Worlds.

Služba pro majitele PS4

PlayStation Plus

V službe PS Plus prístupné zo systému PS4 nájdeš najnovšie správy, zľavy a svoju zbierku hier služby PS Plus. Teraz navyše 10 GB v online úložisku na uloženej pozície z hier pre systém PS4 Pro.

Aplikace pro chytré zařízení

PlayStation App

Nakupuj hry, či už si kdekoľvek, a nechaj svoj ??systém PS4 Pre, aby ti ich doma stiahol, sleduj, čo hrajú tvoji priatelia. A hlavne používaj svoje mobilné zariadenia ako druhú obrazovku.

Streamování her

jednoduché zdieľanie

Streamujte svoje hranie na systéme PS4 Pre naživo priamo na YouTube a nahrávaj videoklipy na Twitter jediným stlačením tlačidla SHARE na ovládači.

Nově i v 1080p

1080p Share Play

Pozvi kamarátov na nové dobrodružstvo, vyzvi je na multiplayerový súboj alebo je nechaj prevziať kontrolu a hrať za teba, aj keď nevlastní samotnú hru.

V 1080p

1080p Remote Play

Už nemusíš byť prilepený na televíznej obrazovke, streamujte hry prostredníctvom domácej bezdrôtovej siete na PC aj Mac, systém PS Vita alebo zariadenie Sony Xperia.

5GHz

Pokročilá WiFi

Systém PlayStation 4 Pre prakticky neustále využíva pripojenie k internetu. Pre maximálnu stabilitu bezdrôtového pripojenia je možné novo využívať aj 5GHz štandardu.

Konzole a ovladač

PlayStation 4 Pre

Najpredávanejšie konzola na svete teraz prichádza v ešte vybavenějším podania, ktoré ponúkne až dvojnásobný grafický výkon proti obyčajnému modelu.

exkluzívny hardware

PlayStation 4 Pro má vo svojej výbave novú grafickú kartu založenú na architektúre AMD Polaris aj rýchlejší procesor. Vďaka tomu dôjde aj na zážitky vo 4K rozlíšení, HDR spracovanie obrazu aj vylepšených VR hier.

Vyšší stupeň detailov

Nové hry budú s výrazne vyšším výkonom konzoly počítať a ponúknu impozantné grafiku, ale zmena prebehne aj u už vydaných. Pokročilých grafických efektov sa tak dočká Deus Ex: Mankind Divided , Uncharted 4 a rad iných titulov.


Ovládač DualShock 4

Bezdrôtový ovládač DualShock 4 sa môže pochváliť novým vzhledom a prevedením, vrátane viditeľnejšie a farebnejšie svetelné lišty. Vďaka precíznemu spracovaniu máš teraz ešte väčšie možnosti ukázať svoj talent. Ide o najviac ergonomický a intuitívny ovládač PlayStation, ktorý kedy bol stvorený.

DualShock 4

Najlepšie hry nájdeš na PlayStation platforme

Vďaka vylepšenému hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameranie na hráča a exkluzívnym funkciám je Sony PlayStation 4 Pre najlepšie možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes. Nechýba ani celá rada jedinečných titulov vrátane osvedčené série Uncharted , The Last Guardian , Gran Turismo a mnohé ďalšie.

Úplne nová kapitola zábavy

Stačí zapojiť a hrať. Súprava PS VR je podporovaná systémom PlayStation 4 Pro, môžeš ich teda jednoducho prepojiť a behom pár sekúnd si dopriať nové zážitky.

PS VR

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 29,5 cm
Výška 5,5 cm
Hĺbka 32,7 cm
Hmotnosť 3,3 kg

Platforma

Platforma PlayStation 4

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, Micro USB (na ovládači), S/PDIF (Digital OUT)

Kapacita

Veľkosť úložiska 1 024 GB
Typ úložiska HDD

Vlastnosti

Typ konzoly K TV
Podpora hrania v 4K Dynamické 4K

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Blu-ray

Verzia

Verzia PS4 Pro

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Herný ovládač 1 ks, Hra v balení (elektronický kľúč), Kábel HDMI, Kábel USB, Nabíjací adaptér, Slúchadlá, VR headset, Kamera
Hry/licencie v balení VR Worlds

Farba

Farba Čierna

Lokalizácia

Lokalizované menu CZ, HU

Určenie

Určenie Samostatne fungujúce
Kód:  MSX001NEOVR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17