Obnoviť stránku

Playmobil 6697 Prenosný hrad Čierneho baróna

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Playmobil 6697 Prenosný hrad Čierneho baróna

Ďalšie nenahraditeľný kúsok pre všetkých fanúšikov čarovného sveta stavebníc Playmobil - hrad Čierneho baróna, ktorý je možné ľahko premeniť vo skladnú ľahko prenosnú veža s madlami. Je jednoducho zostaviteľný zo 149 dielikov a obsahuje aj mnoho užitočných doplnkov napríklad funkčné kuše alebo truhlicu s pokladom. Súčasťou sú tiež 3 herné figúrky a kone. Hrad vyniká stabilnou konštrukciou, ktorá odolá aj intenzívnym detským hrám.

Hrad - ktorý čaká na dobytie

  • Hrad Čierneho baróna v podobe ľahko prenosné blokovací veže s madlom - ideálny na cesty
  • Jednoducho zostaviteľný zo 149 komponentov
  • Súčasťou je mnoho doplnkov - kone, funkčné kuše, zbrane, truhlice s pokladom a ďalšie príslušenstvo
  • Tri herné figúrky
  • Výška hradu: 27,2 cm
  • Šírka hradu po rozložení: 37 cm
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Vysoká kvalita spracovania

Všetky súčasti stavebnice sú vyrobené z veľmi kvalitného bezpečného plastu s vysokou odolnosťou. Vďaka tomu sú ľahko umývateľné, stálofarebné a odolajú takmer akémukoľvek zaobchádzanie v priebehu detských hier.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa7569
Produktové číslo:  4008789066978
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08