Obnoviť stránku

PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik

Milujú vaše deti Mášu a medveďa? Kúpte im tento dokonalý darček z populárnej série Máša a medveď. PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik prináša nové dobrodružstvá. Máša žije uprostred lesa neďaleko železničnej trate. Zo svojho domu pozoruje vlaky, ktoré jazdia okolo, prípadne môže nasadnúť do vlaku a vydať sa na cesty.

Kľúčové vlastnosti PlayBig Bloxx Vláčik

  • kompatibilný s ostatnými súpravami
  • vrátane postavičky Máša
  • obsahuje 32 dielov stavebnice

Zloženie PlayBig Bloxx Vláčik

Máša a medveď Vláčik sa skladá zo železničnej trate, závor, signálnych svetiel, parné mašinky a vozíka. Objavíte tu tiež strom a tehly s ilustráciami zvieracích kamarátov z animovaného seriálu a samozrejme nechýba ani postavička Máša. PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik poskytne deťom hodiny zábavy a hry. Skladá sa zo 32 kusov kociek, ktoré možno poskladať mnohými rôznymi spôsobmi.

Prečo PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik?

Rozsiahla stavebnica Máša a medveď umožňuje fanúšikom populárneho televízneho seriálu hrať si vlastné príbehy so svojimi obľúbenými postavičkami Máše. Veľké kocky sú prispôsobené tým najmenším deťom, aby sa im s nimi ľahko manipulovalo. Veľmi ľahko do seba zapadajú a tiež sa dajú ľahko rozobrať. PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik je stavebnica vhodná pre deti od 18 mesiacov do 5 rokov a sú kombinovateľné s ďalšími stavebnicami. Sú vyrobené z kvalitného plastu a veľmi ľahko sa čistia.

Hmotnosť: 1400 g

Rozmery: 36 × 24 × 28 cm

 
Kód:  HRAif4102
Produktové číslo:  4004943570954

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18