Obnoviť stránku

Play-Doh Stavební stroje - Parní válec Rolland

5 1 hodnotení

Play-Doh Stavební stroje - Parní válec Rolland

Play-Doh přihází sa stavebné sadou pre všetkých nadšencov stavanie z plastelíny.Sada obsahuje stavebný stroj vo veselom dizajne a téglik modelovacej hmoty Play-Doh.Parný valec Rolland vie vytlačiť modelovacie hmotu zo svojej kabíny a potom ju rozváľať ako správny parný valec.
Plastelína je nestarnúci evergreen, ktorý vaše deti nikdy neomrzí.Plastelína Play-Doh nefarbí, nešpiní a nevysychá.Bola vyrobená novou metódou, aby bola ešte mäkšie a jednoduchšie pre tvarovanie.Hranie s modelovacou hmotou vo vašich deťoch rozvíja fantáziu a tvorivosť a tiež posilňuje a zlepšuje jemnú motoriku.S touto hrou strávia deti hodiny a hodiny príjemnej zábavy.
Parametre a špecifikácie:
Séria:
Tonka Chuck & Friends
Obsah balenia:
parný valec Rolland
1 téglik terénne modelovacej hmoty Play-Doh 56 g
Odporúčaný vek:
3 +
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18.júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy.Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
Kód:  HRA065jc
Produktové číslo:  ASRT5010994628666

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17