Obnoviť stránku

Play-Doh Animal Crew Prasacia rodinka

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Play-Doh Animal Crew Prasacia rodinka

Touto Play-Doh hračkou dozaista potešíte nielen každé dieťa zbožňujúce plastelínu, ale predovšetkým všetkých malých milovníkov zvieratiek. Prasacia rodinka zo série Play-Doh Animal Crew nie je len tak obyčajnou hračkou - deti môžu z Play-Doh plastelíny vytvárať malé prasiatka pomocou formičiek v brušku ružového prasiatka. Navyše budú mať k dispozícii aj ohrádku, v ktorej sa prasiatka môžu šťastne hmýriť v bahne. Na hranie deťom poslúžia hneď 4 tégliky kvalitnej Play-Doh plastelíny, ktorá je veľmi mäkká, ľahko sa tvaruje a so svojimi pestrými farbami zaujme pozornosť predovšetkým dievčatiek od 3 rokov. Túto kreatívnu sadu Animal Crew Prasacia rodinka môžete kombinovať s ďalšími Play-Doh setmi a tiež si dokúpiť farebnú plastelínu Play-Doh navyše.


Kľúčové vlastnosti kreatívnej sady Play-Doh Animal Crew Prasacia rodinka

  • Kreatívna sada Play-Doh od Hasbro pre všetkých malých umelcov a milovníkov zvieratiek
  • Vo veľkom prasiatku sa nachádza formička na vytváranie malých prasiatok z Play-Doh plastelíny
  • Hračka Animal Crew Prasacia rodinka obsahuje aj ohrádku, v ktorej si prasiatka môžu užiť to, čo majú najradšej - hmýriť sa v bahne
  • K dispozícii sú dva veľké a dva malé tégliky kvalitnej plastelíny Play-Doh v autentických farbách
  • Modelovacia hmota Play-Doh je mäkká a dobre sa tvaruje
  • Rozvíja fantáziu a zlepšuje motoriku detí
  • Zábavné tvorenie na dlhé hodiny
  • Kreatívna sada Play-Doh Prasacia rodinka je vhodná pre deti od 3 rokov
  • Možno kombinovať s ďalšími setmi Play-Doh

Nechajte svoje deti rozvíjať ich kreativitu s Play-Doh Prasacia rodinka

S touto veselou hračkou Play-Doh Animal Crew Prasacia rodinka potešíte každé dieťatko od 3 rokov, ktoré má rado zvieratká. Na brušku veľkého prasiatka sa nachádza formička, vďaka ktorej budú deti môcť tvarovať malé prasiatka z plastelíny Play-Doh. Prasiatka si deti ďalej vyzdobia presne podľa svojich predstáv.

Prasiatka majú najväčšiu radosť z bahna v ohrádke

A kde bývajú prasiatka najradšej? Predsa v bahne! V hernej súprave Play-Doh Animal Crew Prasacia rodinka tak nájdete tiež ohrádku, ktorú stačí naplniť hnedou plastelínou Play-Doh a prasiatka si tak môžu hovieť v bahne. K dispozícii budú mať deti 4 tégliky farebnej Play-Doh plastelíny v realistických farbách, hodiacich sa pre prasiatka.

Kvalitná Play-Doh plastelína v autentických farbách

Umožnite svojim deťom starať sa o vlastného miláčika s touto veselou prasacou rodinkou od Play-Doh, vďaka ktorej si vaše ratolesti rozvinú tvorivosť a zlepšia jemnú motoriku. Kvalitná plastelína Play-Doh je veľmi mäkká, ľahko tvarovateľná a dajú sa tak s ňou tvoriť malé zázraky.



Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Typ Modelovacia hmota
Vlastnosti Mäkká, Ľahko tvarovateľná
Téma zvieratá
Obsah balenia Tvorítko
Farba Biela, Hnedá, Ružová
Kód:  HRAb1165
Produktové číslo:  5010993632961

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17