Obnoviť stránku

PLANTUR21 Nutri-kofeínový balzam na farbené vlasy 150 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 6,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 6,56 €/ks

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PLANTUR21 Nutri-kofeínový balzam na farbené vlasy 150 ml

Nutri-kofeínový balzam PLANTUR21 je jedinečný vlasový prípravok určený pre starostlivosť o farbené, poškodené a matné vlasy bez lesku. Jeho zloženie je obohatené o účinné zložky avokáda a o ovocné kyseliny, ktoré posilňujú štruktúru a vyhladzujú drsný povrch vlasov. Kondicionér tak navracia vlasom žiarivý lesk, umožňuje ich ľahšie rozčesávanie a uľahčuje konečnú úpravu vlasov. Vlasy regeneruje a chráni pokožku hlavy aj vlasy pred predčasným vypadávaním. Zanecháva vlasy posilnené, pevné a lesklé. Obsahuje tiež mikroživiny a kofeín, ktoré aktivujú vlasové korienky a pomáhajú tak zlepšovať rast vlasov.

Aktívne látky:

  • Výťažky z avokáda vyhladzujú vlasy, posilňujú štruktúru vlasov zvonku a uľahčujú ich úpravu
  • Kofeín dodáva vlasovým korienkom novú energiu a zlepšuje rast vlasov
  • Hodnotné mikroživiny biotínu, horčíka, vápnika a zinku vynikajú svojimi blahodárnymi účinkami, regulujú rovnováhu energie v korienkoch vlasov a zvyšujú ich obranyschopnosť. Sú obzvlášť dôležité pre zdravý a intenzívny rast vlasov.

Účinky:
Výsledkom aplikácie balzamu sú nádherne lesklé vlasy, pevné a hladké, ktoré možno ľahšie rozčesať. Dokonale posilnené a zregenerované.


Použitie:
Naneste množstvo prípravku veľkosti lieskového orieška na umyté vlasy a vmasírujte do končekov a po celých dĺžkach vlasov. Nechajte pôsobiť po dobu 30 sekúnd, potom vlasy dôkladne opláchnite vodou a rozčešte.


Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre farbené, poškodené a matné vlasy bez lesku.
Zloženie:

Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Caffeine, Parfum, Phenoxyethanol, Citric Acid, Mica, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Persea Gratissima Oil, Methylparaben, Ethylparaben, Zinc PCA, Niacinamide, Phytosterols, Limonene, Linalool, Propylparaben, Olea Europaea Fruit Oil, Biotin, Sorbitan Oleate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, CI 77891, CI 16035

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Vypadávanie, Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL2957
Produktové číslo:  4008666710307
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12