Obnoviť stránku

Plantronics RIG SYSTEM čierna

4,8 4 hodnotení

Plantronics RIG SYSTEM čierna

Headset Plantronics RIG SYSTEM vám ponúka možnosť byť v spojení so smartfónom a napriek tomu hrať vašu obľúbenú hru na PlayStation bez zbytočných prestávok. Pripojíte váš mobilný telefón k ovládaču a jediným dotykom sa prepnete z hry na smartfón, prijmete hovor, naladíte obľúbenú hudbu, vyberte EQ profil a vrátite sa späť do hry - to všetko bez jej prerušenia. A keď budete chcieť slúchadlá uložiť, stačí sklopiť mušle a zaberú vám minimum miesta.

Vlastnosti:

  • Kompatibilný s PS4, PS3, PS Vita (oficiálne licencované) PC/Mac, Xbox 360, smartfóny a tablety.
  • Stereofónny headset s 40 mm meničmi a technológiou Bass Tube poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku.
  • Zosilňovač vás spojí s hrou a umožní vám nastaviť vyváženie herných zvukov a chatu, plus integruje hudbu alebo hovory z mobilného telefónu.
  • Šum eliminujúci mikrofón na flexibilnom posune zaisťuje, že vás ostatní v hre budú počuť čisto, zatiaľ čo voliteľný mikrofón na kábli vám umožní ľahko prepnúť na konzolu PS Vita.
  • Tri nastavenia ekvalizéra vám umožnia vybrať si medzi Pure pre lepšiu zrozumiteľnosť hlasu, Intensif pre zosilnenie basov a stredového pásma a Seismic pre mohutnejšie basy bez dunenia alebo skreslenia.
  • Vysoko komfortná konštrukcia s mäkkými mušľami a polstrovaným hlavovým mostom vám zaručí hodiny pohodlného hrania, sledovania filmov alebo relaxácie pri obľúbenej hudbe.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PlayStation 4
Kód:  MS030b5a3
Produktové číslo:  203480-05

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08