Obnoviť stránku

Plantronics RIG 500HX čierne

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Plantronics RIG 500HX čierne

Špičkové slúchadlá Plantronics RIG 500HX vychádzajú z prémiového radu RIG 500 a disponujú možnosťou použitia s Xbox ONE ovládačmi s 3,5mm jack vstupom. Prekvapia vás precíznym vyhotovením, vynikajúcim zvukom, inteligentným riešeným flexibilným rámom a v neposlednom rade i prijateľnou cenou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový herný headset za skvelú cenu
  • Ľahký a flexibilný rám
  • Mikrofón s potlačením šumu
  • Pohodlné náušníky s akustickou izoláciou
  • Vhodné pre Xbox ONE

Komfort je dôležitý

Hranie hier niekedy býva náročné, ale s headsetom Plantronics RIG 500HX, ktorý zaručí maximálne pohodlie, sa môžete sústrediť skutočne len na hranie. Vďaka pamäťovej pene, prispôsobivej čelenke a flexibilnému rámu sa aj po mnohých hodinách hrania budete cítiť ako v bavlnke. Poriadne dávky basov a krištáľovo čistého zvuku zabezpečia mohutné 40 mm meniče. Samozrejmosťou je ľahko odpojiteľný jednosmerný mikrofón potlačujúci šum, takže vás vaši tímoví kamaráti počujú úplne zreteľne. 

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PlayStation 4
Kód:  MS030b5a9g
Produktové číslo:  204805-05

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09