Obnoviť stránku

Plantronics RIG 500HD, čierne

4,6 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Plantronics RIG 500HD, čierne

Sú slúchadlá a slúchadlá. Herný headset RIG 500 HD patrí medzi tie, ktoré spríjemnia váš herný zážitok. Ako to dokážu? Nekompromisné kvalitou priestorového zvuku s technológiou Dolby 7.1, špičkovým spracovaním z kvalitného odolného plastu a šikovným riešením flexibilného rámu, ktorý si nastavíte podľa svojich potrieb.

  • Upravte si slúchadlá priamo na mieru
  • Užite si pohodlie pamäťovej peny na náušniciach
  • Vychutnejte si priestorový zvuk Dolby 7.1

Hranie hier niekedy býva náročné, ale s headsetom Plantronics RIG 500 HD, ktorý zaručí maximálne pohodlie, sa môžete sústrediť skutočne len na hranie. Vďaka pamäťovej pene, prispôsobivej čelenke a flexibilnému rámu sa aj po mnohých hodinách hrania budete cítiť ako v bavlnke. Čerešničkou na torte je potom špičkový mikrofón potláčajúci šum, takže vás kamaráti z tímu budú počuť úplne jasne a zreteľne.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MS030b5a7
Produktové číslo:  203803-05

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12