Obnoviť stránku

Plantronics K100

4,8 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Plantronics K100

Majte voľné ruky pri riadení automobilu a buďte plne koncentrovaní na cestu. Pomocníkom pri vybavovaní telefónov, počúvaní hudby a navigovaní prostredníctvom GPS pre vás bude zariadenie Plantronics K100. Produkt je vďaka svojej veľkosti veľmi ľahko umiestniteľný na tienidlo vozidla. Jednoduchý vzhľad je doplnený naozaj jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Malé svetielko označuje stav nabitia zariadení. Veľké mikrofóny dokonale prenáša zvuk. Redukcia šumu zabezpečí, že už nikdy nebude dôležitý pracovný hovor skreslený.

Kľúčové vlastnosti

  • Hands free, GPS a hudobný prehrávač v jednom
  • Príjemný dizajn zariadenia
  • Jednoduché umiestnenie na tienidlo vozidla
  • Dokonale ozvučené reproduktory
  • Funkcia redukcie šumu
  • Zariadenie vydrží fungovať celých 17 hodín

Voľné ruky pri riadení

Vaše telefonáty vo vozidle budú príjemnejšie a ľahšie ako kedykoľvek predtým. Už nebudete chcieť používať váš mobilný telefón nikde inde. Reproduktory majú funkciu redukcie šumu. Vychutnávajte si počúvanie rádia alebo vlastnej hudby prostredníctvom vášho telefónu. Nie je nič jednoduchšie, ako spárovať telefón a zariadeníie pomocou Bluetooth. Stlmte zariadenie pomocou jediného tlačidla Mute. Veľmi príjemným atribútom je možnosť ovládania pomocou vlastného hlasu. Hands Free vydrží v pohotovostnom režime 15 dní. Bez jediného nabitia môžete telefonovať alebo počúvať hudbu po celých 17 hodín. Nabíjačka do auta je súčasťou balenia.

Kód:  MS030d1
Produktové číslo:  83900-05

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03