Obnoviť stránku

Plantronics Explorer 500 biely

4,5 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Explorer 500 biely

Úplná voľnosť

Doprajte voľnosť rukám a počas vybavovania hovoru sa plnohodnotne venujte ďalším činnostiam. Inovatívne navrhnutý headset Plantronics Explorer 500 umožní bezpečne prijať urgentný telefonát aj počas riadenia vášho automobilu. Headset zaujme elegantným, a pritom praktickým dizajnom a vďaka vynikajúcej ergonómii je vhodný na každodenné používanie.


Ovládanie hlasovými príkazmi

Vďaka bezdrôtovej technológii odpadá problém večne zamotaných slúchadiel. Zariadenie podporuje funkciu hlasového vytáčania a ďalších hlasových príkazov. Jednoducho nastavíte jazyk, ktorým vás inteligentný systém včas upozorní na nutnosť dobitia batérie, stratené spojenie aj na iné dôležité informácie.


Výborný zvuk aj v hlučnom prostredí

Integrovaný duálny mikrofón s redukciou šumu DSP zaistí telefonovanie v perfektnej kvalite. Headset pripojíte cez rozhranie bluetooth 4.1 a vďaka profilom A2DP a AVRCP môžete pohodlne streamovať hudbu. Multipoint technológia umožní pripojiť až dva telefóny.


Vysoká výdrž batérie

S výkonnou Li-Ion batériou môžete zariadenie používať až 7 hodín. Headset dobijete pomocou magnetického USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Súčasťou je aj USB adaptér do automobilu. Vďaka magnetickému uzáveru možno headset jednoducho pripevniť napr. na ucho kabelky, na kufrík, kľúče alebo kdekoľvek inde.

Kód:  MS030e3t
Produktové číslo:  203622-65

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03