Obnoviť stránku

Plantronics Blackwire C320-M

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Blackwire C320-M

Zháňate cenovo dostupnejšie, ale napriek tomu kvalitné slúchadlá s mikrofónom pre pracovné využitie? Bezdrôtové USB slúchadlá Plantronics sú priamo pre vás! Patria medzi kvalitné, odolné a spoľahlivé binaurálne UC kompatibilné slúchadlá, ktoré vám vďaka inline ovládacím prvkom prijať/ukončiť/zoslabiť/zosilniť uľahčia ovládanie a prácu. Slúchadlá Blackwire C320 s koncovkou M značia optimalizáciu pre Microsoft Office Communicator.

Čím vás slúchadlá Plantronics nadchnú?

  • Dynamický ekvalizér prinášajúci automatickú optimalizáciu zvuku
  • Tieto bezdrôtové slúchadlá disponujú mikrofónom s vysokou redukciou šumu pre kvalitný prenos
  • Digital Signal Processing (DSP) pre prirodzene znejúci hlas
  • Optimalizácia Blackwire C320 s koncovkou M pre Microsoft Office Communicator
  • Pripojenie slúchadiel s mikrofónom do počítača pomocou USB
  • USB kábel s dĺžkou 2 metrov

Pohodlné počúvanie s Blackwire C320

O pohodlnosť pri používaní bezdrôtových USB slúchadiel s mikrofónom Plantronics sa postará vnútorné molitanové vystuženie a ľahká kovová konštrukcia, ktorá zaisťuje bezpečné nosenie a tiež aj dlhú veľmi životnosť. Z technologického hľadiska sa o vaše pohodlie stará aj SoundGuard, ktorý znižuje hlasné tóny na prijateľnú úroveň pre ochranu sluchu. S Blackwire C320 sa teda nemusíte obávať bolesti hlavy, ktorú by spôsobil nedokonalý headset.

Doplňujúce informácie o tomto bezdrôtovom headsete

Mikrofón týchto bezdrôtových slúchadiel je pre pohodlnosť príjemcu vybavený redukciou šumu a dynamickým ekvalizérom. Slúchadlá ponúkajú SoundGuard Digital na prirodzenú sluchu ochranu pri priemernej hlasitosti nad 118 dB. Frekvenčný rozsah mikrofónu je 100 Hz až 10 000 Hz. 

 
Kód:  MS030c05
Produktové číslo:  85619-101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19