Obnoviť stránku

Plantronics Backbeat Pro+ čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Backbeat Pro+ čierny

Nemôžete žiť bez muziky? Výnimočné slúchadlá Plantronics Backbeat Pro+ vám poskytnú nevšedné hudobné zážitky a to pri počúvaní z počítača aj z mobilného telefónu. Svojich obľúbených interpretov tak budete môcť počúvať v jedinečnej audio kvalite prakticky kdekoľvek. Slúchadlá sú navyše vybavená technológiou Bluetooth so širokým dosahom až do vzdialenosti 100 metrov. Používať ich budete môcť až 24 hodín na jedno nabitie a nepochybne vás zaujme aj Smart senzor technológia. Tá zaisťuje automatické prerušenie hudby pri ich zložení. Vďaka bezdrôtovému USB adaptéru sa už nebudete musieť otravovať s káblami. 

Podstatné vlastnosti

  • Výnimočné slúchadlá pre nevšedné hudobné zážitky
  • Vysoká audio kvalita a zaujímavé funkcie
  • Technológia Bluetooth s dosahom až 100 metrov
  • Možnosť počúvania 24 hodín na jedno nabitie
  • Smart senzor technológia - automatické prerušenie hudby pri zložení slúchadiel
  • Bezdrôtový USB adaptér
  • Jedinečné pohodlie pre poslucháčov
  • Možnosť nastaviť čiastočné ruchy z okolia pre vyššiu bezpečnosť

Dokonale komfortné a bezpečné slúchadlá

Pri počúvaní hudby nezáleží iba na audio kvalite, ale dôležité je aj pohodlie. Tieto slúchadlá sú zaopatrené komfortnou konštrukciou a polstrovanými mušľami. A ak radi počúvate muziku vonku, isto oceníte aj funkciu OpenMic, vďaka ktorej je možné jednoducho nastaviť čiastočné počúvanie ruchov z okolia. To samozrejme najmä na frekventovaných miestach zvyšuje vašu bezpečnosť. Slúchadlá pritom dostanete aj s nylonovým cestovným puzdrom, preto budú tiež v bezpečí. 

Kód:  MS030b5g1
Produktové číslo:  204800-05
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01