Obnoviť stránku

Plantronics Backbeat FIT modré

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Backbeat FIT modré

S touto sadou bezdrôtových slúchadiel Plantronics Backbeat FIT s príslušenstvom budete môcť trénovať dlhšie a tvrdšie, hrajúca hudba vám totiž dodá poriadnu motiváciu. V balení nájdete športové Bluetooth slúchadlá v modrej farbe, vodoodolné nabíjacie puzdro a šesťmesačné prémiové členstvo v aplikácii PEAR+. Samotné Plantronics Backbeat FIT slúchadlá sú vhodné pre celý rad športov vďaka ich prichyteniu za krk. Slúchadlá majú na sebe poťah odolný proti potu. Sú vodotesné a spĺňajú požiadavky na stupeň krytia IP57. Na jedno plné nabitie budete môcť počúvať hudbu až 8 hodín. V prípade, že sa ponáhľate, nabite slúchadlá Plantronics Backbeat FIT len na 15 minút a tie vám následne vydržia verne hrať celú nasledujúcu hodinu.

Kľúčové vlastnosti modrých bezdrôtových slúchadiel Plantronics Backbeat FIT

  • Športové Bluetooth slúchadlá v modrej farbe
  • Praktické prichytenie za krk
  • Slúchadlá sú vodotesné (stupeň krytia IP57)
  • Pri plnom nabití vydržia prehrávať hudbu až 8 hodín
  • Backbeat FIT majú na sebe poťah odolný potu
  • Otvorený dizajn
  • Súčasťou balenia je aj dobíjacie puzdro a šesťmesačné členstvo v aplikácii PEAR+
  • Na Plantronics Backbeat FIT nájdete mikrofón aj ovládacie prvky

Prepracované Bluetooth slúchadlá Plantronics Backbeat FIT

Na bezdrôtových slúchadlách Plantronics Backbeat FIT nájdete ako mikrofón, tak aj ovládacie prvky na prijímanie hovorov/prepínanie hudby. Keď budete športovať, budete počuť všetky okolité zvuky vďaka ich otvorenému dizajnu, takže sa nemusíte báť napríklad automobilov. Dobíjacie puzdro poskytuje až ďalších 10 hodín nabíjania, je vodotesné a rýchloschnúce. Kúpou Plantronics Backbeat FIT získate aj neobmedzený prístup k 12-tim tréningom na aplikácii PEAR Personal Coach + šesťmesačné členstvo v PEAR+, ktoré vám umožní vychutnať si koučovanie/rady od svetovo uznávaných trénerov a športovcov. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  MS030b66
Produktové číslo:  209865-99
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09