Obnoviť stránku

Plantronics Backbeat FIT 300 modré

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Backbeat FIT 300 modré

Pridajte k svojmu tréningu či prechádzke poriadnu nálož obľúbených songov s výdatnou pomocou kvalitných bezdrôtových slúchadiel Plantronics Backbeat FIT 300. Uvádzajú prvotriedny zvuk, stabilný zvukový prejav a predovšetkým vydarené dizajnové spracovanie v modrej farbe. Navyše vďaka bezdrôtovej Bluetooth technológii už nemusíte riešiť neustále zamotané káble.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth slúchadiel Plantronics Backbeat FIT 300 v modrom vyhotovení

  • Bezdrôtové slúchadlá navrhnuté pre športové využitie
  • Vďaka kvalitnému spracovaniu sú vhodné aj pre dlhšie nosenie napríklad počas vychádzok
  • Až 6 hodín počúvania na jedno nabitie
  • DeepSleep režim pre úsporu energie
  • Odolnosť proti vode podľa štandardu IP × 5
  • Ochranná P2i nanovrstva
  • Vstavaný mikrofón pre pohodlné telefonovanie

Odolné bezdrôtové slúchadlá

Plantronics Backbeat FIT 300 sú kvalitné športové slúchadlá a headset v jednom. Ochranná P2i nanovrstva udrží slúchadlá vodoodolné v každých okolnostiach a ochráni ich aj proti dažďu, poliatiu vodou a potu, takže ich bez problémov môžete vziať napríklad na tréning. Tento model navyše vyniká krytím IP × 5, teda sú chránené proti jarnému dáždiku. Do vody sa však pochopiteľne nehodia. Dokonca sú vodotesné do hĺbky až 1 m počas 30 minút. Flexibilný dizajn slúchadiel umožní ich pohodlné nosenie pri všetkých úrovniach cvičení. Vďaka ľahko prístupným ovládacím prvkom môžete ovládať hudbu alebo hovory aj počas pohybu. 

Dokonalý zvuk a slušná výdrž

Výkonné reproduktory zabezpečia kvalitný zvukový výstup so silnými basmi, prirodzenými strednými tónmi a ostrými výškami. Integrovaná Li-Ion batéria umožní 6 hodín počúvania hudby. Aby bola zaistená úspora energie pri dlhej dobe nepoužívania, slúchadlá automaticky prechádzajú do režimu spánku, kedykoľvek sa dostanú mimo dosah Bluetooth. Dobíjanie batérie vám zaberie len 2 hodiny. V prípade krízy potom 15 minút nabíjania vystačí na celú hodinu počúvania obľúbených songov.

Kód:  MS030b5d5a
Produktové číslo:  208306-99
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07