Obnoviť stránku

PLANTHÉ Tea Tree oil ošetrujúci 15 ml

2,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,59 €

PLANTHÉ Tea Tree oil ošetrujúci 15 ml

Upokojte podráždenú a poranenú pokožku s Planthé Tea Tree olejom. Unikátna kombinácia najkvalitnejšieho 100 % čistého oleja z austrálskeho čajovníka a extraktu z rozmarínu lekárskeho efektívne ošetruje, čistí a upokojuje akné, drobné odreniny a bodnutie hmyzom. Extrakt z rozmarínu pokožku dôkladne ale šetrne očistí a podporuje jej regeneračné procesy. Tea Tree olej má antiseptické a antibakteriálne účinky, chráni a čistí pokožku s prejavmi akné a plesňovej infekcie, ošetruje kožné defekty a upokojuje pokožku po bodnutí hmyzom. Planthé Tea Tree olej zanechá pokožku ošetrenú, chránenú, zregenerovanú a upokojenú.  Navyše má príjemne sviežu mentolovú vôňu.

Hlavné prednosti Tea Tree oleja Planthé

  • Planthé Tea Tree olej pokožku ošetruje, čistí, upokojuje a chráni
  • Rozmarín šetrne čistí a podporuje regeneračné procesy pokožky
  • Tea Tree olej má antibakteriálne a antiseptické účinky, ošetruje drobné kožné defekty a upokojuje podráždenie
  • Mentolová vôňa Tea Tree príjemne osvieži
  • Planthé – zdravie a krása v jednej kvapke 

Zloženie:
100 % olej z čajovníka austrálskeho, extrakt z granátového jablka.

Použitie:
Neriedený olej používajte iba lokálne, a to pomocou prsta či tampónu priamo na postihnuté miesto. Olej je možné pridať aj do aróma lampy, inhalátora alebo pohára vlažnej vody určenej na kloktanie. Kvapnite na prst či tampón 1 až 2 kvapky koncentrovaného Tea Tree oleja a aplikujte zvonka iba na konkrétne miesto (na vyrážku, miesto bodnutia hmyzom a podobne). Neroztierajte na väčšiu plochu kože. Na ošetrenie väčšej plochy pokožky či pri kúpeli nôh aplikujte Tea Tree olej riedený (pokožka: 8 kvapiek na liter vody, kúpeľ nôh: 15 až 20 kvapiek na liter vody). Na výplach ústnej dutiny a na kloktanie Tea Tree olej vždy narieďte (asi 3 kvapky oleja na 200 ml vody). Roztok nikdy nepregĺgajte a po výplachu alebo kloktaní vypľujte.

Zloženie

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ

Typ produktu Olej

Objem

Objem 15 ml

Typ pleti

Typ pleti Problematická, Všetky typy

Účinok

Účinok Upokojujúci, Regeneračný, Čistenie
Kód:  SIMPLAK738
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594059738738

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01