Obnoviť stránku

Piz Buin Ultra Light Dry Touch Sun Fluid SPF30 150 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Piz Buin Ultra Light Dry Touch Sun Fluid SPF30 150 ml

Fluid s pocitom suchého dotyku

Mlieko na opaľovanie Piz Buin Ultra Light Dry Touch Sun Fluid SPF30 je novou senzáciou v ochrane proti slnku. Prvý fluid na opaľovanie s pocitom suchého dotyku je formulovaný so špeciálnymi púdrami, ktoré dodávajú pocit príjemného suchého dotyku. Ultra ľahký fluid na pokožke okamžite schne, ľahká textúra je veľmi jemná a ľahko sa rozotiera. Nelepkavé a nemastné zloženie sa rýchlo vstrebáva bez toho, aby zanechávalo biele škvrny na pokožke. Samozrejmosťou je spoľahlivá a účinná ochrana proti slnečnému žiareniu. Inovatívne balenie s úzkym aplikátorom zaručuje jednoduché použitie.
Aktívne látky:
Anti-oxidanty derivátu vitamínu E - zabraňujú predčasnému starnutiu pleti.
Účinky:
Kombinuje okamžitú a efektívnu UVA a UVB ochranu s ultra ľahkým zložením fluidu.
Vyživuje pokožku a chráni ju pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi.
Je znateľne menej lepkavé ako bežná opaľovacie mlieka.
Pokožka zostáva hladká a zamatovo hebká.
Fluid je odolný voči potu a vode.

Použitie:
Rovnomerne naneste na pokožku a rozotrite. Počas opaľovania aplikácii v prípade potreby opakujte.
Objem:
150 ml

Zloženie:
Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Etylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methyl METHACRYLATE Crosspolymer, Silica, butylénu Glycol, Glycerín, Styrene / Acrylates Copolymer, Methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl triazín, Tocopheryl acetate, Chrysanthemum parthenium Flower Extract, Caprylyl Glycol, Lecithin, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Decyl Glucoside, Linseed Acid, PEG-100 Stearate, PEG-8 laurate, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Acrylates Copolymer, cetearyl Alcohol, Dimethicone Crosspolymer, sodium Acrylates Copolymer, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Kód:  KSOP0168
Produktové číslo:  3574661119168

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18