Obnoviť stránku

Pivo Pod One

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pivo Pod One

So stojanom na mobilný telefón Pivo Pod Red budete boriť hranice sledovanosti

Dajte svojmu telefónu nový rozmer s inteligentným panoramatickým otočným držiakom Pivo Pod One. Tento praktický pomocník ponúka veľa úžasných režimov záznamu vrátane automatického sledovania pohybu. S mechanickým stojanom, ktorý disponuje vlastným softvérom, sa kreatívne vyžijete. Je totiž kompatibilný so sociálnymi sieťami a aplikáciami, ktoré vám umožnia stať sa hviezdou internetu. Ovládanie stojana na mobilný telefón Pivo Pod One je veľmi jednoduché a vďaka najmodernejšímtechnológiám vás dokonca bude počúvať na slovo.

Kľúčové vlastnosti stojana na mobilný telefón Pivo Pod One na stôl

  • Otočný panoramatický držiak na mobilný telefón Pivo Pod
  • Automatické sledovanie pohybu
  • Za 10 sekúnd sa otočí o 360°
  • Disponuje vlastným softvérom
  • Kompatibilný so sociálnymi sieťami a aplikáciami
  • Držiak Pivo Pod One je kompatibilný so 1/4" statívom
  • Ovládanie hlasom, gestami či pózou, diaľkovým ovládaním
  • Uchytenie telefónu na výšku aj na šírku
  • Držiak na mobilný telefón Pivo je plný skvelých funkcií
  • Bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth

Tvorenie obsahu bez hraníc

Pustite sa do robenie jedinečných fotografií, videí a streamov s panoramatickým otočným držiakom na mobilný telefón Pivo Pod One. Za obyčajných 10 sekúnd sa otočí o plných 360°. Skvele vám poslúži na streamovanie najrôznejších pohybov, ako je beh, jazda na koni, MTB alebo skate. Telefón umiestnite na šírku alebo na výšku, postavíte na rovné miesto a stabilizujete výsuvnými opierkami. Potom už len v aplikácii vyberiete, čo chcete fotiť alebo natáčať. Stojan Pivo Pod One môžete ovládaťgestami, hlasovou frázou alebo priloženým diaľkovým ovládačom. O vašom kreatívnom tvorení sa dozvedia hneď vaši známi vďaka zdieľaniu z aplikácie na Instagram, Facebook, Tik-Tak, WhatsApp a mnoho ďalších sietí. Stojan je kompatibilný so 1/4" statívom.

Vďaka držiaku na telefón Pivo Pod One budete stále v spojení s celým svetom

Pivo Pod One vás nepustí z dohľadu. Vďaka inteligentnému sledovaniu si vás stojan s mobilným telefónom bude stále držať v zornom poli. Všetky zábery preto budú perfektné a vy sa môžete naplno ponoriť do živých prenosov vašej aktivity. Držiak Pivo Pod One tiež skvele poslúži na rôzne videohovory s rodinou alebo na vzdialenú výučbu, prednášky či prezentácie.

Užite si funkcie aplikácií naplno

S aplikáciami si razom otvoríte dvere novým možnostiam držiaka na mobilný telefón Pivo Pod One. Pivo Meet aplikácia, ktorá je voľne dostupná na stiahnutie, prenesie do vašich videohovorov automatické sledovanie. So Smart Capture zaobstaráte selfie a videá jednoduchým hlasom, pózou alebo obyčajným lusknutím prstov. Virtuálnu prehliadku bytu alebo záhrady vykonáte s aplikáciou Pivo Tour.

Držiak na mobilný telefón Pivo Pod One je nabitý skvelými funkciami

Pri natáčaní alebo fotení využite všetky funkcie, ktoré držiak na mobilný telefón Pivo Pod One ponúka. Vaše zábery potom budú originálne a štýlové. Do záberu či fotografie sa môžete až 15× naklonovať, vytvárať vtipné časozberné pohyby v priestore alebo panoramatické časozberné videá. Trikové videá a veľa ďalších prednastavených režimov nájdete v aplikáciách Pivo Pod alebo Pivo Meet, ktoré sú zdarma na stiahnutie.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na stôl
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Kód:  PIVOa1
Produktové číslo:  NPV

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17