Obnoviť stránku

Piper Classic čierna

Príslušenstvo k tovaru

Piper Classic čierna

Získajte maximálnu kontrolu nad svojím domovom, nech ste kdekoľvek. Kompaktný a elegantný WiFi kamera predstavuje kvalitné zabezpečenie domácnosti v spojení s chytrou meteorologickou stanicou a zároveň výkonný Z-Wave HUB v prevedení all-in-one. Kameru navyše môžete ovládať iba z displeja inteligentného telefónu alebo tabletu. Okrem komplexného zabezpečenia získate aj informácie o parametroch okolitého prostredia, intenzite osvetlenia, ale aj hladine zvuku a množstvo pohybu v kontrolovanom priestore. A v neposlednom rade je možné pomocou tejto aplikácie ovládať rôzne múdra zariadenia, pretože vďaka podpore protokolu Z-Wave sa kamera stane srdcom vašej novej chytré domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Živý prenos z kamery
  • Ovládanie zariadení kompatibilných s protokolom Z-Wave
  • Prehľad a krivka vývoja sledovaných parametrov - teplota, vlhkosť, pohyb, zvuk
  • Nastavenie intenzity jednotlivých senzorov
  • Funkcia Clip Saving - ukladania neobmedzeného množstva nahraných videí do mobilného telefónu
  • Funkcie Pet Mode, ak chováte domácich miláčikov
  • Aplikácia Piper zadarmo pre chytré telefóny so systémom iOS a Android
  • Nahrávanie

Chytré zabezpečenie domácnosti

Kamera v základe prenáša obraz v HD rozlíšení, ale kvalitu je možné znížiť, ak nedisponujete dostatočne rýchlym dátovým pripojením. Pri umiestnení na vhodné miesto pokryje šošovka typu rybie oko kompletne celý priestor, pretože je schopná obsiahnuť uhol záberu 180 °. Nie je problém si obraz priblížiť elektronicky na konkrétne miesto alebo celý priestor rozdeliť do 4 oddelených sektorov.

Integrovaný mikrofón a reproduktor umožňuje obojstrannú komunikáciu, napr. Ak používate Piper Classic ako opatrovateľku alebo jeho pomocou sledujete domáceho maznáčika, zatiaľ čo ste v zamestnaní. Kamera tiež obsahuje celý rad citlivých senzorov, ktorých intenzitu možno regulovať a na ktorých podnety možno nadviazať automatické akcie. Pri aktivácii senzorov dôjde k automatickému nahranie 30 sekundové sekvencie na cloudové úložisko výrobcu.

Z-Wave HUB

Z-Wave je nový protokol používaný k bezdrôtovej komunikácii so zariadeniami v chytré domácnosti. Vďaka jeho podpore sa kamera Piper môže stať riadiacim centrom vášho domova, a vy tak môžete odkiaľkoľvek a kedykoľvek kontrolovať a programovať teplotu, intenzitu osvetlenia, ale aj ovládať kompatibilné chytré spotrebiče ako TV, žalúzie, garážové brány a pod.

Kód:  EAPIP001a
Produktové číslo:  PI-P1.0-EU-B-E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03