Obnoviť stránku

Pioneer XN-P02DAB-S strieborný

Príslušenstvo k tovaru

Pioneer XN-P02DAB-S strieborný

Zvuk vo vysokom rozlíšení a s patričnou silou, to vás čaká s kompaktným komponentovým HiFi systémom. Skladá sa zo sieťového audio prehrávača N-P01 a stereofónneho prijímača SX-P01DAB. Systém vyzerá rovnako dobre, ako znie. Na prvý pohľad upúta pozornosť pevnými hliníkovými prednými panelmi, ktoré mu dodávajú luxusný vzhľad. V nich dominujú veľké displeje zobrazujúce informácie o prehrávaní.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn s hliníkovými prednými panelmi
  • Súčasťou je DAB, FM Tuner
  • Podpora bezdrôtových technológií WiFi, AirPlay, Bluetooth
  • Vysoký výkon 2× 75 W

Špičkový zvuk

Stereofónny prijímač SX-P01DAB je vybavený zosilňovačmi s konštrukciou s priamym prívodom energie v triede D. Súčasťou je oddelený napájací zdroj a blok predzosilňovača. So 75 Wattmi čistého výkonu na kanál z nízkoimpedančného zosilňovača toto zariadenie rozprúdi vaše reproduktory vysokou mierou hĺbky a čistoty. Port USB, ktorý je umiestnený na prednom paneli, umožňuje pohodlné pripojenie smartfónu alebo ďalšieho prehrávača.

Široké možnosti počúvania

Neobmedzujte sa v prístupe k hudbe a pripojte sa k Spotify, alebo si vypočujte ktorúkoľvek stanicu na svete vďaka internetovému rádiu vTuner. Vždy si pustíte hudbu podľa momentálnej nálady. Ďalším zdrojom muziky sú stanice DAB a FM a užijete si aj najnovšie hity uložené vo vašom smartfóne alebo tablete. Pri audio streamingu využijete aj Bluetooth s podporou aptX a ACC.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 285 mm
Výška 88 mm
Hĺbka 266 mm
Hmotnosť 4,1 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  PIO004p3
Produktové číslo:  XN-P02DAB-S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02