Obnoviť stránku

Pioneer VSX-LX503-B

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer VSX-LX503-B

Spoznali ste krásu zvuku vo vysokom rozlíšení? Chcete vyššiu métu reprodukcie? Roztriasť steny, bez toho aby došlo k deformácii? Pioneer radu VSX-LX rozkryje najnovšie formáty HD zvuku do viacrozmerného deja priamo vo vašej obývačke. Jeho výkon sa vyšplhal až na 9× 180 W. Atmosféra filmov sa prenesie okolo vás a naplno vás pohltí tak, ako to nedokáže ani najväčší televízor či projekčné plátno. Podobné skúsenosti na vás čakajú v hudobných vystúpeniach, kedy sa bezstratové formáty vykreslia do najmenších podrobností. Budete mať pocit, akoby pred vami stáli sami umelci.

Kľúčové vlastnosti AV receivera Pioneer VSX-LX503-B

  • Špičkový 9.2 kanálový zosilňovač
  • Certifikácia Air Studios (vyhlásené nahrávacie štúdio)
  • DSD Direct Playback cez sieť alebo USB
  • Dokonalé umiestnenie zvuku v trojrozmernom priestore
  • Prehrá terajšie aj chystané HD formáty (DTS:X a DTS Neural:X)
  • Precízne vykreslenie detailov (z NAS až 32-bit/384 kHz a quad-rate DSD až 11,2 MHz)
  • Optimalizácia podľa akustiky miestnosti a reproduktorov (MCACC)
  • Podpora AirPlay, Spotify, internetových rádií cez TuneIn...
  • Po aktualizácii Google Cast, Deezer, Tidal a FireConnect (Multi-room)
  • Ultra HD Upscaling (1080p na 4K)
  • Vylepšená robustná konštrukcia (tuhé šasi, tlmenie vibrácií...)
  • Hmotnosť 13 kg

PIONEER VSX-LX503-B zaleje zvukom celú miestnosť

Nechajte sa uniesť zvukom, ktorý bude dokonale umiestnený v priestore. A to vrátane skutočného 3D zvuku, kedy sa udáva aj jeho výška. Vzniká tak pohlcujúca kulisa hudby a efektov prichádzajúcich z rôznych kútov miestnosti. Receiver je kompatibilný s najnovšou filmovou hudobnou platforiem Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby True HD a počíta sa aj s audio kodekmi DTS:X/DTS Neutral:X. Oproti staršiemu modelu ponúka VSX-LX503-B novo tiež technológiu DSD Direct Playback. Tá je využiteľná ako cez sieťové rozhranie, tak cez USB. Nie je potrebné žiadne zvláštne rozloženie reproduktorov. DTS:X sa môže automaticky prispôsobiť do existujúcich kanálov reproduktorového systému.

Kalibrácia pre dokonalý priestorový zvuk

Výkonný a čistý výstup zosilňovača Direct Energy HD si optimálne vychutnáte v ľubovoľnej miestnosti. Prispôsobenie akustike miestnosti môžete vykonať cez Pioneer MCACC (viackanálový akustický kalibračný systém), ktorý bol vyvinutý s odbornými znalosťami profesionálnych nahrávacích štúdií. Systém automaticky kompenzuje rozdiely vo veľkosti reproduktorov, vzdialenosť i výšku, a vyrovnáva odozvu. Reproduktory pre výšku umiestnené na predných reproduktoroch využívajú odraz od stropu. Tu sa preto dokonale synchronizujú s ostatnými, čím sa ideálne reprodukuje trojrozmerný zvuk. Vďaka technológii fázového riadenia budú perfektne pasovať aj basy.

Vďaka Pioneer VSX-LX503-B si vychutnáte lepšie aj video

Aj po stránke vizuálnej je však patrične vybavený, aby zábava dosiahla nemenej rovnakých kvalít. Podporuje rozlíšenie Ultra HD 60p a nižšie rozlíšenie prevzorkuje, aby ste naplno využili moderný Ultra HD televízor. S podporou HDCP 2.2 si vychutnáte prémiový obsah, ako sú 4K videá s digitálnou ochranou proti kopírovaniu. A čo viac, receiver je pripravený na ešte len chystané zobrazenie HDR (High Dynamic Range) a štandard videa BT.2020, kedy sú aj jemné rozdiely dobre viditeľné vo všetkých častiach scény.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 185 mm
Hĺbka 386 mm
Hmotnosť 13 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  PIO003c99
Produktové číslo:  VSX-LX503-B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16