Obnoviť stránku

Pioneer VSX-933-B čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer VSX-933-B čierny

Vychutnajte si nezabudnuteľný zážitok z filmu a hudby v pohodlí domova so 7.2-kanálovým receiverom Pioneer VSX-933. Pioneer dokáže pracovať s radom formátov obrazu a priestorového zvuku, s ktorými sa pohrá tak, že premení vašu obývačku na dychberúci zážitok ako z kina. PIONEER VSX-933 zaujme nielen kvalitou zvuku a obrazu, ale aj masou pokročilých funkcií a elegantným dizajnom. Nechajte sa obklopiť autentickým zvukom s extrémnou kvalitou a užívajte si domáce kino ako nikdy predtým.

Kľúčové vlastnosti AV receivera Pioneer VSX-933-B čierny

  • Extrémna kvalita priestorového zvuku a obrazu vďaka receiveru Pioneer
  • Neuveriteľné množstvo funkcií
  • Podpora Bluetooth, WiFi, Chromecast, Play-Fi, Apple AirPlay
  • Mobilná aplikácia pre jednoduché ovládanie
  • 4K Upscaling a 4K Pass-through
  • Kalibrácia 3D zvuku MCACC
  • Širší farebný gamut

Jednoduché streamovanie hudby

Receiver Pioneer možno jednoducho pripojiť k počítaču, notebooku aj mobilnému zariadeniu pomocou technológií WiFi alebo Bluetooth. Vďaka podpore WiFi si prídu na svoje aj používatelia streamovacích služieb Spotify, Tidal, Deezer a pod. Samozrejmosťou je tiež možnosť počúvania rádia alebo hudby z vášho mobilného zariadenia. Stačí jednoducho prepojiť svoj mobil s receiverom Pioneer VSX-933 pomocou Bluetooth, Chromecast, Play-Fi alebo Apple AirPlay.

Kvalitný priestorový zvuk receivera VSX-933

Hlavnou úlohou receivera Pioneer je poskytnutie kvalitného priestorového zvuku. Vďaka technológii DTS:X nie je potrebné žiadne konkrétne usporiadanie reproduktorov, DTS:X totiž zvuk automaticky prispôsobí už pripojeným reproduktorom a vytvorí tak skvelý zážitok priestorového zvuku. Ak vám nevyhovuje DTS:X, Pioneer VSX-933 ponúka tiež technológiu Dolby Atmos 3.1.2 Surround Enhancer.

Kvalitný obraz receivera Pioneer

Zvuk nie je to jediné, čo vás na receiveri VSX-933 ohromí. Vďaka technológii Dolby Vision bude zážitok z filmu ešte intenzívnejší. Dolby Vision vie, kedy potlačiť kontrast či zvýrazniť danú farbu a prináša tak výnimočnú kvalitu videa v mimoriadnom rozlíšení 4K Ultra HD. Pioneer taktiež disponuje funkciou 4K Upscaling. Receiver tak zvládne Full HD videá premeniť do kvality 4K. Premeňte svoj obraz na ešte reálnejší zážitok s technológiami HDR10, HLG A BT.2020, ktoré podporujú širší farebný gamut. V obraze vám tak neutečú ani tie najmenšie detaily.

Pohodlné ovládanie receivera VSX-933

Receiver Pioneer VSX-933 je možné jednoducho ovládať pomocou mobilnej aplikácie Pioneer Remote, ktorú je možné si bezplatne stiahnuť na iPad/iPhone/iPod touch alebo na akékoľvek Android zariadenia. Vďaka aplikácii môžete ovládať bezdrôtový reproduktor, rádio, prehrávať hudbu z vášho zariadenia či streamovacích služieb.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 173 mm
Hĺbka 370,5 mm
Hmotnosť 9,6 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  PIO003f73a
Produktové číslo:  VSX-933-B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04