Obnoviť stránku

Pioneer VSX-531D-B

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer VSX-531D-B

Receiver od Pioneer prinesie do obývačky pôžitok moderného domáceho kina a konektivitu pre komfortné využívanie ostatnej elektroniky. Sofistikovaná automatická kalibrácia MCACC zabezpečuje, že je viackanálový zvuk presne reprodukovaný v každej obývacej izbe bez ohľadu na akustiku miestnosti. S plnou vervou pustíte aj digitálnu hudbu postihnutú kompresiou, lebo Advanced Sound Retriever im vdýchne nový život. Je teda jedno, čo pustíte. S receiverom vždy dostate impozantné počúvanie.

Kľúčové vlastnosti Pioneer VSX-531D-B

  • Tento Pioneer dekóduje priestorový zvuk vo vysokom rozlíšení (Dolby True HD a DTS-HD MA)
  • Prispôsobenie reprodukcie podľa akustiky miestnosti (automatická kalibrácia MCACC)
  • Pokročilá funkcia pre zlepšenie menej kvalitného zvuku (Advanced Sound Retriever)
  • Prehrávanie cez USB (MP3, WMA, AAC) a Bluetooth (3.0, profil: A2DP, SBC/AAC)
  • 4 HDMI vstupy s podporou HDCP 2.2, 4K/60p, 4 : 4 : 4, HDR
  • Oproti verzii Pioneer VSX-531-B je doplnený prijímačom DAB a DAB+, ktorý zaručuje oveľa vyššiu kvalitu prijímaného audia

Zvuk ako v kine

Receiver podporuje vyhlásené štandardy priestorového zvuku, ako je Dolby True HD, DTS-HD Master Audio či DTS-ES/DTS Neo: 6. Vychutnáte si s nimi zvukovú stopu Blu-ray diskov bez kompresie a vo vysokom rozlíšení, aby v priestore nezanikol najmenší zvuk a sprievodná hudba dodala správny podtext. Budete tak blízko originálu ako nikdy predtým. Viackanálové formáty HD sú dekódované a presne prispôsobené individuálnej akustike priestoru pomocou patentovanej automatickej kalibrácie MCACC od Pioneer.

Moderná zostava HDMI

Teraz už nepotrebujete televízor s hromadou HDMI portov, aby ste pripojili Blu-ray prehrávač, multimediálne centrum, hernú konzolu, počítač a ďalšie. Receiveru stačí jeden vstup na televízor a sám má 4 vstupné HDMI porty kompatibilné s obrazovým signálom Ultra HD. Zažite štyrikrát vyššiu jemnosť detailov s rozlíšením 4K UltraHD. Nemalou výhodou je podpora nastávajúceho HDR obrazu, keď sa produkuje extrémne vysoký kontrast a zlepšuje sa viditeľnosť scén s protisvetlom.

AV receiver Pioneer má skvelé hudobné zázemie

Ak dávate prednosť počúvaniu hudby namiesto filmov, pustite si aj obľúbené formáty stereo zvuku. Prístroj zvládne CD štandard so vzorkovacou frekvenciou 44,1 kHz a hĺbkou 16 bitov. Alebo sa oddávajte reálne štúdiovej kvalite pri WAV a FLAC. Tiež prehrá formát Direct Strejam Digital (DSD) používaný na Super Audio CD so vzorkovacou frekvenciou až 2,8 MHz.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 168 mm
Hĺbka 320,5 mm
Hmotnosť 8 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  PIO003e91
Produktové číslo:  VSX-531D-B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12