Obnoviť stránku

Pioneer TS-WX306B

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Pioneer TS-WX306B

Aktívny subwoofer ťažiaci výhody z technologického know-how uznávanej spoločnosti Pioneer uspokojí všetkých milovníkov hudby a kvalitných zvukových efektov. Je konštruovaný so zaručenou pevnosťou a stabilitou, uzavretý systém skríň TS-WX306B je dobre naladený reprodukovať silné rytmické basy.
 
TS-WX306B má kvalitný obal a jeho basový reproduktor, ktorý je postavený s chladiacim systémom Voice Coil (VCCS) zlepšuje odvod tepla z centra subwoofera, čím zvyšuje frekvenčnú odozvu a vysokú zaťažiteľnosť. Patentovaný ľahký kompozitný bezšvový kužeľ firmy Pioneer spoľahlivo dodá výkon až 1300 Watt. Vďaka plytkému boxu vyžaduje iba minimálny priestor a ľahko sa vojde za zadné sedadlo auta.

Kľúčové vlastnosti:

  • Kvalitný obal s výborným odvodom tepla
  • Ľahký kompozitný bezšvový kužeľ
  • Spoľahlivý a dostatočný výkon

 

 

Maximálny výkon:
1 300 W

Reproduktor:
300 mm

Citlivosť:
94 dB

Frekvenčný rozsah:
25 - 125 Hz

 
Kód:  PIO752c
Produktové číslo:  TS-WX306B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07