Obnoviť stránku

Pioneer SX-N30DAB-K čierny

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Pioneer SX-N30DAB-K čierny

Nový receiver SX-N30DAB od spoločnosti Pioneer poskytne zvuk vo vysokom rozlíšení s množstvom funkcií v luxusnom spracovaní s hliníkovým predným panelom. Ide nástupcu radu SX-20, ktorý disponuje všetkými prednosťami svojho predchodcu vrátane DAB+ prijímača, ale navyše disponuje sieťovými funkciami WiFi, Bluetooth a Airplay. Ide teda o naozaj štýlový FM/AM/DAB receiver, ktorý je schopný prehrať hudbu z mnohých analógových zdrojov, ako sú AM/FM tuner, SACD prehrávače, CD prehrávače aj gramofóny, ale aj z digitálnych zdrojov.

Kľúčové vlastnosti

  • DAB/DAB + Tuner
  • FM/AM tuner so 40 predvoľbami
  • Elegantný dizajn s čelným hliníkovým panelom
  • Vysoký výkon 2 × 85 W s rozlíšením až 192 kH/24 bit
  • Podpora bezdrôtových technológií WiFi, AirPlay, Bluetooth
  • Veľký FL Display
  • Čistý zvuk

Dokonalý zvuk a vzhľad

Receiver vyzerá rovnako dobre, ako znie, na prvý pohľad upúta pozornosť predným masívnym hliníkovým panelom, ktorý prepožičiava punc luxusu. Čelnému panelu dominuje dobre čitateľný FL displej, zobrazujúci informácie o prehrávaní. Ďalšou výhodou je podpora DNLA 1.5 umožňujúca cez WiFi či Buetooth zdieľať dáta aj do ostatných zariadení.

Vysoký výkon

Integrovaný zosilňovač s vysokým hudobným výkonom 85 W na kanál umožňuje napájať až dva páry reproduktorov súčasne, popr. pripojiť jeden pár zdvojene metódou bi-Amp, keď sú výškové a basové reproduktory napájané oddelene, čo znižuje celkové skreslenie zvuku.
Parametre a špecifikácia:
Konektory:
1x predný USB6× linkový výstup1× RJ-451× Analogue Audio vstup (Phono MM, SACD/CD, TV, GAME, AUX, SAT/CBL, BD/DVD)1× Digital Coaxial vstup1× Digital Optical vstup1× Subwoofer Preout

Zosilňovač:
2× 85 W pri rozlíšení až 192 kHz/24 bit
Rozsah 20 Hz až 20 kHz, THD 1 % pri 8 Ohm
Spotreba:
V prevádzke 220 W
Standy by 0,2 W
Vyhotovenie:
Čierny hliníkový panel
Rozmery:
435 × 148 × 326,5 mm
Hmotnosť:
8,5 kg

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 148 mm
Hĺbka 326,5 mm
Hmotnosť 8,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  PIO004g
Produktové číslo:  SX-N30DAB-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07