Obnoviť stránku

Pioneer SX-20-S strieborný

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Pioneer SX-20-S strieborný

SX-20-S je štýlový FM/AM receiver od spoločnosti Pioneer.Je schopný prehrať hudbu z mnohých analógových zdrojov; AM/FM Tunera, SACD prehrávača, CD prehrávača aj z gramofónu.
Receiver vyzerá rovnako dobre, ako znie, na prvý pohľad upúta pozornosť predným masívnym hliníkovým panelom, ktorý prepožičiava punc luxusu.Čelnému panelu dominuje veľký VFD displej, zobrazujúci informácie o prehrávaní.Dizajn prispôsobený sieťovým prehrávačom rady N a SACD prehrávačom, ktoré možno ovládať pomocou jedného ovládača.
Integrovaný zosilňovač s vysokým hudobným výkonom 100W na kanál umožňuje napájať až dva páry reprobední súčasne, popr.pripojiť jeden pár zdvojený metódou bi-Amp, kedy sú výškové a basové reproduktory napájané oddelene, čo znižuje celkové skreslenie zvuku.
Parametre a špecifikácie:
Konektory:
3 x Cinch vstup1 x Gramofonní vstup1 x Cinch výstup1 x Headphones 3.5mm jack out (predný panel)Terminál pre dva páry reprobední
Zosilňovač:
2x 100W 4-16, pri skreslení 0.02%,
Rozsah 20 Hz-20 kHz, THD 1% pri 8
Spotreba:
V prevádzke 210 W
Stand by 0,3 W
Prevedenie:
Strieborný hliníkový panel
Rozmery:
Hlavná jednotka 435 x 143 x 364 mm
Váha:
Hlavná jednotka 8,3 kg

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 143 mm
Hĺbka 364 mm
Hmotnosť 8,3 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  PIO004b
Produktové číslo:  SX-20-S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08