Obnoviť stránku

Pioneer SE-MJ561BT-S strieborné

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer SE-MJ561BT-S strieborné

Slúchadlá Pioneer SE-MJ553BT v striebornej farbe sú štýlové slúchadlá, ktoré disponujú bezdrôtovou technológiou Bluetooth. Vďaka Bluetooth môžete zabudnúť na kábel a užívať si tak počúvanie hudby bez toho, aby ste sa museli starať či je váš kábel pripojený alebo či dosiahne až k vášmu zariadeniu. Ďalej slúchadlá SE-MJ553BT disponujú 40 mm reproduktormi, ktoré prinášajú do slúchadiel hlboké a čisté basy. Batéria slúchadiel zaručí nepretržité prehrávanie hudby až 15 h, batéria má navyše funkciu rýchleho nabíjania, čo znamená, že sa znova plne nabije len za 4 hodiny. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Pioneer SE-MJ553BT-K čierna

  • Hlboké a čisté basy
  • Bezdrôtové slúchadlá
  • 40 mm reproduktory
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth
  • Uzavretá konštrukcia
  • Výdrž batérie až 15 hodín (v balení zvukový kábel)
  • Rýchlonabíjacía batérie - za 4 hodiny plné nabitie
  • Možnosť prijímania hovorov pomocou Handsfree

Tí z vás čo radi počúvajú dlhé hodiny uvítajú široký polstrovaný most, ktorý vám zaručí pohodlné počúvanie aj dlhšiu dobu. Ak ste práve na ceste a nechcete počúvať hudbu iste oceníte to, že sa dajú slúchadlá veľmi jednoducho zložiť a môžete si ich uložiť do tašky, kde nezaberú zložené veľa miesta. Ďalej na ľavej mušli nájdeme ovládacie prvky pre zapnutie, pauzu, prehrávanie, príjem hovoru a samozrejme tiež pre ovládanie hlasitosti. Slúchadlám od značky Pioneer tiež nechýba vstavaný mikrofón, ktorý slúži pre hovory pomocou handsfree. Nechýba tu ani podpora mobilných zariadení. Slúchadlá sú certifikované pre produkty Apple a sú tiež kompatibilné s ktorýmkoľvek Android alebo Windows zariadením.

Parametre a špecifikácie:
Materiál:
Hliník

Zatažiteľnosť (input power):
30 mW

Kábel:
Odpojiteľný

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná
Kód:  PIO633g6k
Produktové číslo:  SE-MJ561BT-S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17