Obnoviť stránku

Pioneer S-DJ50X – biele

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer S-DJ50X – biele

Aktívne dvojpásmové reproduktory Pioneer S-DJ50X sú svojim zameraním určené najmä pre DJs. Reproduktory sú vyrobené z veľmi pevných MDF dosiek, čo sa pozitívne prejavuje prednesom mohutnejších basov a znížením nežiaducich rezonancií. Na kvalitu prenosu hlbokých tónov má vplyv aj použitá bassreflexová konštrukcia.
Pre vernejšiu kvalitu zvuku Pioneer používa basové reproduktory z aramidových vlákien a kužeľové výškové reproduktory. Technológia Groove vylepšuje prúdenie vzduchu v skrini, vypuklý tvar difuzéra optimalizuje výkon a obojsmerne rozptyľuje zvukovú energiu.
Reproduktory sú osadené veľmi účinným zosilňovačom triedy AB v konfigurácii bi-amp pre oddelené napájanie výškového a basového reproduktora. Na zadnej časti reproduktora nájdete ovládanie high-pass filtra.
Model S-DJ50X ponúka tri typy vstupov (XLR, TRS a RCA) pre pripojenie k rôznym zariadeniam. Pre úsporu energie disponujú reproduktory úsporným režimom, ktorý sa aktivuje, ak sa do reproduktorov neprivádza žiadny signál počas doby dlhšej ako 25 minút.

Parametre a špecifikácia:
Charakteristika
Typ: Bi-amp dvojpásmové aktívne reproduktory s bassreflexom
Výškový reproduktor: 25 mm
Basový reproduktor: 127 mm
Frekvečný rozsah: 50 Hz – 20 kHz
Výkon zosilňovača (menovitý výkon): trieda A/B bi-amp 80 W
LF: 54 W (30 W)
HF: 26 W (15 W)
Konektivita
Vstupy: XLR, TRS, RCA
Vyhotovenie:
Farba: biela
Rozmery: (Š × V × H) 197 × 301 × 262 mm
Hmotnosť: 6,5 kg (pár)

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia RCA – Cinch
Kód:  PIO739b
Produktové číslo:  S-DJ50X-W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04