Obnoviť stránku

Pioneer S-11

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer S-11

Značka Pioneer predstavuje 5-kanálový systém reproduktorov pre domáce kino, s ktorým si vychutnáte vysokokvalitný priestorový zvuk pri sledovaní filmov či počúvaní vašej obľúbenej hudby. Vďaka týmto 5 reproduktorom si budete pripadať ako na živom koncerte alebo uprostred akčného filmu.

Kľúčové vlastnosti

  • 5-kanálový systém reproduktorov s celkovým výkonom 150 W
  • Frekvenčný rozsah reproduktorov 100 – 20 000 Hz
  • Citlivosť 6 ohmov

Kvalitné reproduktory pre neopakovateľný zážitok

Jeden stredový reproduktor spoločne s 2 prednými a 2 zadnými ponúka maximálny hudobný výkon 150 W. Detailnejšie a jasnejšie podanie zvuku zaistí frekvenčný rozsah v rozmedzí 100 Hz až 20 000 Hz s impedanciou 6 ohmov a citlivosťou 82 dB. Vo vašej obývacej izbe vytvoria takú dokonalú audiovizuálnu interpretáciu, akú ste doteraz nezažili. Bonusom je precízne zhotovenie každého reproduktora, ktoré v kombinácii s minimalistickým dizajnom najviac zaujme najmä milovníkov moderného životného štýlu a bude ozdobou každej obývacej miestnosti.

Vychutnajte si skvelý zvuk s reproduktormi Pioneer S-11 a posuňte zážitok zo sledovania filmov na inú úroveň.

 
Kód:  PIO799d
Produktové číslo:  S-11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13