Obnoviť stránku

Pioneer PL-30-K čierny

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer PL-30-K čierny

Gramofón Pioneer PL-30-K je určený pre náruživých hudobné poslucháčov. Klasické LP platne s charakteristickým zvukovým prevedením s nezabudnuteľnými piesňami si môžete vychutnať každý deň. Hudobná klasika má svoje nezameniteľné neodolateľné čaro. Vaša zbierka gramofónových platní nemusí ležať v pivnici, s gramofónom Pioneer PL-30-K oprášite všetky spomienky na staré dobré časy.

Kľúčové vlastnosti

  • pohodlnejšie, presnejšie a kvalitnejšie počúvanie gramofónových platní
  • dvojvrstvové šasi so 4mm kovovou doskou pre skalopevný zvuk
  • tanier z liateho hliníka s 5mm gumovou podložkou pre potlačenie externých vibrácií
  • pozlátené RCA konektory ako súčasť balenia

Novodobé prehrávanie klasiky

Modernému prehrávaniu optického záznamu jednoducho chýba duša, ktorá u okrúhlych gramofónových platní vytvára nenahraditeľný hudobný zážitok. Kúzlo starých dosiek a obľúbených skladieb si vychutnáte kvalitným počúvaním s novodobým gramofónom Pioneer PL-30-K. Je šetrný k povrchu dosiek a vyníma sa presnejším prehrávaním bez preskakovania, čím zvyšuje kvalitu prehrávaného zvuku a zároveň predlžuje trvanlivosť gramofónových platní.

Špičkový zvuk na prvom mieste

Gramofón Pioneer PL-30-K je plne automatický. Vďaka nízkej hmotnosti rovnakého ramena je veľmi citlivý a odolný proti rezonancii. Neskresľuje tak výstup zvuku. Samozrejmosťou, je plynulé otáčanie LP disku na tanieri z liateho hliníka, ktoré zaisťuje DC servo motor. Prítomnosť zabudovaného Phono ekvalizéra pre doladenie zvuku zaručuje maximálnu kvalitu prehrávaného zvuku. Gramofón je vybavený vstavaným predzosilňovačom s On / Through voličom, a režimom signálu Phono EQ.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Základné parametre

Predzosilňovač Vstavaný
Náhon Remienkom
Ovládanie Automat

Vlastnosti a funkcie

Prehrávané médiá LP
Rýchlosť otáčok (ot./min) 33,3, 45
Typ ramienka Rovné ramienko
Dizajn Moderný

Prenoska

Typ prenosky Elektromagnetická (MM/MC)

Rozmery a hmotnosť

Šírka 431,8 mm
Hĺbka 381 mm
Výška 101,6 mm
Kód:  PIO050c
Produktové číslo:  PL-30-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03