Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Pioneer N-30AE-S strieborný

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer N-30AE-S strieborný

Objavte kúzlo moderného prehrávanie hudby a obohaťte svoju inteligentnú domácnosť o tento geniálny sieťový prehrávač multimédií Pioneer N-30AE-S. Okrúhlym plackám, ako nosičom hudby, už odzvonilo a o slovo sa hlásia streamovacie služby ako Spotify, Deezer či Tidal. Hudbu môžete tiež streamovať zo svojich mobilných zariadení cez vstavanú WiFi. Pre staromódneho je tu však k dispozícii starý dobrý USB port na pripojenie externého úložiska. Prehrávač je možné ovládať aj pomocou aplikácií pre Android a iOS.

Kľúčové vlastnosti

  • Podporuje online streamovacie služby ako Spotify, Dezzer a Tidal
  • S aplikáciou TuneIn si môžete vychutnať jednu z viac ako 100 000 rádiových staníc
  • Streamovanie hudby z mobilných zariadení umožní Google Cast či AirPlay
  • FireConnect prepojí rôzne zariadenia v byte na počúvanie rovnakej hudby vo všetkých miestnostiach
  • Prehľadný 3,5" displej (informácie o skladbách, obrázok albumu)
  • Nechýba ani dvojica USB pre externé úložisko
  • Kvalitný AKM prevodník využije maximálny potenciál vašich skladieb
  • Dvojpásmový WiFi modul podporuje frekvencie 2,4 a 5 GHz
  • Hliníkový čelný panel

Počúvanie hudby bez káblov

Spotify, TIDAL, Dezzer a takisto TuneIn, s podporou viac ako 100 000 rádiových staníc, to sú možnosti, ktorým žiadny audiofil nemôže pri výbere toho správneho prehrávača odolať. K tomu si navyše užijete streamovanie hudby zo svojich mobilných zariadení. Pioneer totiž vsádza na protokoly Google Cast na streamovanie hudby zo zariadení s Androidom a AirPlay, ktorý zabezpečí prístup k vašej hudobnej knižnici na iTunes. Prostredníctvom FireConnect spoločnosti Blackfire môžete pohodlne prepojiť rôzne zariadenia na ozvučenie každej miestnosti vášho bytu či domu rovnakou hudbou. 

Špičková kvalita hudobných výstupov

Či už využijete bezdrôtové možnosti pripojenia alebo USB, prehrávač premení všetky vstupy na úplne špičkové zvukové výstupy, ktoré sa stanú balzamom pre vaše uši. Vnútri sa nachádza kvalitný AKM prevodník, ktorý využije maximálny potenciál audiovstupov a poskytne vám tú najlepšiu hudobnú kvalitu. Tomu pomáha aj dvojpásmový WiFi modul, podporujúci frekvencie 2,4 aj 5 GHz. Cez pásmo 5 GHz si užijete to najlepšie počúvanie, aké si môžete priať, bez rušenia signálu z ostatných zariadení. O bezproblémové ovládanie bude postarané vďaka 3,5" LCD displeju s prehľadným užívateľským prostredím. Vychutnajte si jednoduchosť a pohodlie spolu s kvalitným počúvaním svojich obľúbených skladieb. 

 
Kód:  PIO041x11
Produktové číslo:  N-30AE-S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14