Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PIONEER Interná Blu-ray napaľovačka BDR-209DBK

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

PIONEER Interná Blu-ray napaľovačka BDR-209DBK

Pioneer BDR-209DBK je extrémne rýchla interná napaľovačka Blu-ray diskov. S jej pomocou môžete doma tvoriť vysokokvalitné Blu-ray disky, a po pripojení ku 3D televízoru môžete cez PIONEER sledovať aj 3D Blu-ray médiá. Vďaka funkcii QuickPlay je zápis dát na napaľovačke oveľa rýchlejší a je schopná zvládnuť zápis až 50 GB dát na jediný Blu-ray disk. Napriek všetkým týmto funkciám je PIONEER veľmi úsporná a využíva malé množstvo energie. Napaľovačka môže médiá typu BD-R a BD-R DL zapisovať rýchlosťou až 16× a je schopná napaľovať vysokou rýchlosťou aj tradičné CD a DVD disky. Všetky tieto vlastnosti robia z PIONEER BDR ideálnu modernú napaľovaciu mechaniku nielen pre Blu-ray.

Kľúčové vlastnosti Blu-ray napaľovačky PIONEER BDR-209DBK interná

  • Extrémne rýchla Blu-ray napaľovačka
  • Kompatibilita s DVD a CD
  • Zapisovanie BD-R/BD-R DL diskov rýchlosťou až 16×/14×
  • Zápis DVD rýchlosťou 16× pri jednovrstvových a 8× u dvojvrstvových
  • Vyrovnávacia pamäť s kapacitou 4 MB
  • Funkcia QuickPlay
  • Zápis až 50 GB na jeden BD-R DL disk
  • Pripojenie SATA

Multifunkčná Blu-ray napaľovačka PIONEER BDR-209DBK

PIONEER BDR-209DBK obsahuje mnoho funkcií, ktoré umožňujú lepšie využitie. Funkcia QuickPlay umožňuje rýchlejšie napaľovanie diskov. Technológia Noise Suppresion bola vytvorená pre Pioneer za účelom minimalizácie zvukového šumu. Funkcia Anti-Dust zvyšuje odolnosť disku voči poškriabaniu a prachu, a funkcia Precision Writing Technology zabraňuje chybám pri napaľovaní diskov na napaľovačke BDR-209DBK. Nechýba ani vyrovnávacia pamäť s vysokou kapacitou 4 MB, ktorá je veľmi dôležitá pri vysokorýchlostnom zápise. Pre pripojenie využíva rozhranie SATA.

 

Parametre a špecifikácia

Optické mechaniky

Formát Blu-ray, DVD, CD
Kód:  GM628m1
Produktové číslo:  BDR-209DBK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12