Obnoviť stránku

PIONEER Externá Blu-ray napaľovačka BDR-X09T

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIONEER Externá Blu-ray napaľovačka BDR-X09T

Pioneer BDR-X09T je extrémne rýchla externá napaľovačka Blu-ray diskov. Jej pomocou môžete doma i na cestách tvoriť vysokokvalitné Blu-ray médiá. Vďaka formátu Blu-ray médií BDXL môžete na Blu-ray disk zapísať o 156 % viac dát a vďaka funkcii QuickPlay je zápis dát oveľa rýchlejší. Napaľovačka PIONEER je schopná zapisovať nielen Blu-ray disky, ale aj tradičné CD a DVD a to rýchlosťou až 16×. Mechanika BDR je napájaná cez USB port a vďaka svojej malej hmotnosti a kompaktnému dizajnu je ľahko prenosná. Je ideálna pre použitie s vaším notebookom a skvele sa hodí na cesty alebo zápis médií mimo domova. PIONEER je skrátka skvelá prenosná napaľovačka pre zápis Blu-ray aj iných médií.

Kľúčové vlastnosti Blu-ray napaľovačky PIONEER BDR-X09T externej

  • Extrémne rýchla Blu-ray napaľovačka PIONEER
  • Kompatibilita s DVD a CD
  • Zapisovanie BD-R/BD-R DL diskov rýchlosťou až 16×/14×
  • Zápis DVD rýchlosťou 16× pri jednovrstvových a 8× pri dvojvrstvových
  • Vyrovnávacia pamäť s kapacitou 4 MB
  • Funkcia QuickPlay
  • Zápis až 50 GB na jeden BD-R DL disk
  • Pripojenie USB 3.0
  • Kompatibilná len s Windows

Multifunkčná Blu-ray napaľovačka PIONEER BDR-X09T externá

PIONEER BDR-X09T obsahuje mnoho funkcií, ktoré umožňujú lepšie využitie. Funkcia QuickPlay umožňuje rýchlejšie napaľovanie diskov. Technológia Noise Suppresion bola vytvorená pre Pioneer za účelom minimalizácie zvukového šumu. Funkcia Anti-Dust pomáha odolnosti disku proti poškriabaniu a prachu, a funkcia Precision Writing Technology zabraňuje chybám pri vypaľovaní diskov na napaľovačke BDR-X09T. Nechýba ani vyrovnávacia pamäť s vysokou kapacitou 4 MB, ktorá je veľmi dôležitá pri vysokorýchlostnom zápise. Pre pripojenie využíva vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0.

Parametre a špecifikácia

Optické mechaniky

Formát Blu-ray, DVD, CD
Kód:  GM628m5
Produktové číslo:  BDR-X09T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12