Obnoviť stránku

Pioneer DVR-XT11T čierna

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer DVR-XT11T čierna

Elegantný vypaľovacia mechanika Pioneer v úhľadnom, tenkom tele. Je tým vhodná pre prenášanie a dizajnovo skvele padne k notebookom aj po boku ultrabookov, kde obvykle mechanika nebýva súčasťou. Použitie je samozrejme možné s akýmkoľvek notebookom i stolným počítačom, vďaka bežne rozšírenému rozhraniu USB 2.0. Sprostredkuje nielen vysokorýchlostný prenos dát, ale tiež si vystačí s napájaním z USB rozhrania.
Prehráte si DVD filmy, prezriete DVD prílohy časopisov, ale hlavne zálohujete svoje dáta. Predovšetkým fotografie plné spomienok a rodinná videá si to iste zaslúži, a tak prichádza mechanika so zápisom na dvojvrstvové médiá, přepisovací DVD-RW a podporuje aj praktický formát DVD-RAM, ktorý sa skvelo hodí pre časté zálohovanie a dopisovanie dát na disk.

Parametre a špecifikácie:

Rýchlosti čítania / zápisu:
DVD + R: 8x
DVD-R: 8x
DVD + RW: 8x
DVD-RW: 6x
DVD + R (DL): 6x
DVD-R (DL): 6x
DVD-RAM: 5x
CD-R: 24x
CD-RW: 24x

Rozmery:

150,3 x 18,9 x 161 mm

Hmotnosť:
cca 250 g

Parametre a špecifikácia

Optické mechaniky

Formát DVD, CD
Kód:  GM625d4
Produktové číslo:  DVR-XT11T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02