Obnoviť stránku

Pioneer DJ DDJ-FLX4

4,8 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
344,90 €

Pioneer DJ DDJ-FLX4

2-kanálová DJ konzola na viac DJ aplikácií

Mixážny pult Pioneer DJ DDJ-FLX4 je kompaktný dvojkanálový kontrolér s profesionálnym usporiadaním zdedeným z radu Pioneer DJ. Je vybavený 16 performance padmi a 5” kapacitnými dotykovými jog kolesami. Mixážny pult má dedikovaný mikrofónny kanál, ktorý vedie priamo do vášho mixu. To z neho robí skvelý nástroj na živé vystupovanie s vašimi DJ setmi. Mixpult tiež ponúkne dve úplne nové funkcie miešania – Smart Fader a Smart Color FX, ktoré vám pomôžu ľahko prechádzať medzi stopami a aplikovať kombináciu efektov pomocou jediného ovládacieho prvku. 

Kľúčové vlastnosti DJ konzoly Pioneer DJ DDJ-FLX4

  • 5” kapacitné dotykové jog kolesá
  • 16 performance padov (8 na kanál)
  • 3-pásmový kanálový ekvalizér s gombíkmi na ovládanie zisku
  • Mikrofónny kanál, ktorý smeruje priamo do vášho mixu
  • Jednoduchý prechod medzi stopami a použitie efektov pomocou funkcií Smart Fader a Smart Color FX
  • DJ konzola Pioneer DJ DDJ-FLX4 má dedikované ovládanie slučiek
  • Bezproblémová integrácia so streamovacími službami TIDAL, Beatport Streaming, Beatsource Streaming a SoundCloud Go+ (vyžaduje predplatné)
  • Napájanie cez USB-C

DJ mixpult Pioneer DJ DDJ-FLX4 so širokou kompatibilitou

Mixpult Pioneer DJ DDJ-FLX4 je plne kompatibilný s DJ SW Rekordbox alebo Serato DJ Lite, stačí pripojiť váš počítač k DDJ-FLX4. Náročnejší používatelia si potom môžu zakúpiť plnú licenciu Serato DJ Pro. Okamžite môžete DJ mixpult začať používať s počítačmi s Windows a macOS. Softvér na použitie s iPhonom, iPadom a telefónmi alebo tabletmi s operačným systémom Android bude dostupný začiatkom roku 2023. Pre tieto mobilné zariadenia bude k dispozícii spojenie cez Bluetooth alebo USB kábel. 

Mixážny pult Pioneer DJ DDJ-FLX4 disponuje širokými možnosťami pripojenia

Konzolu Pioneer DJ DDJ-FLX4 môžete pripojiť k PC, Macu, iPhonu, iPadu aj telefónom a tabletom so systémom Android. Pri používaní Pioneer DJ DDJ-FLX4 s rekordboxom na iOS/Android môžete využiť aj pripojenie pomocou Bluetooth alebo USB kábla. DJing si tak môžete ľahko vyskúšať na vlastnej koži.

Mixpult s kompaktným dizajnom umožní ľahké prenášanie

Mixpult si môžete vziať kamkoľvek so sebou vďaka kompaktnému prenosnému designu. Ovládacie prvky sú na konzole Pioneer DJ DDJ-FLX4 prehľadne rozvrhnuté tak, aby im porozumel aj začínajúci DJ. 

Úplne nové funkcie na ľahké miešanie

Nielen začiatočníci pri konzole Pioneer DJ DDJ-FLX4 určite ocenia Smart Fader, ktorá automaticky upravuje hlasitosť, basy a BPM hudby. Vďaka tomu môžete plynule prechádzať z jednej stopy na druhú jednoduchým pohybom faderov kanálov alebo crossfaderu. S ďalšou novou funkciou Smart CFX zase jednoducho otočíte gombíkom a použijete kombináciu efektov, ktoré dodajú hudbe šťavu. 

Jednoduchá spolupráca s vybranými streamovacími službami

Preskúmajte obľúbené streamovacie platformy TIDAL, Beatport Streaming, Beatsource Streaming a SoundCloud Go+ (vyžaduje predplatné) a vyberte si z miliónov dostupných skladieb, ktoré môžete mixovať na konzole Pioneer DJ DDJ-FLX4. K dispozícii budete mať všetky efekty a funkcie performance na úpravu svojej obľúbenej skladby a vytvorenie vlastného unikátneho zvuku.

(Dostupné krajiny si prosím overte na webových stránkach jednotlivých streamovacích služieb).

Mixpult Pioneer DJ DDJ-FLX4 disponuje USB vstupom na zvuk z mikrofónu

Chcete počas svojho vystúpenia moderovať alebo spievať? Mixpult Pioneer DJ DDJ-FLX4 vám toto uľahčí, pretože do neho môžete zapojiť mikrofón aj slúchadlá zároveň a užiť si naplno svoj mix. 

Nastavte si úsek slučky (loopu) a určite jej vstupný a výstupný bod.

Na konzole Pioneer DJ DDJ-FLX4 je dedikované tlačidlo na vyvolanie sekcií Call Cue / Loop (narážky a slučky), ktoré budete mať nastavené na danú stopu. 

Stlačením tlačidla BEAT SYNC mixpult Pioneer DJ DDJ-FLX4 automaticky synchronizuje tempo (BPM) a beatgrid s deckom, ktorý je nastavený ako master. Ak podržíte tlačidlo dlhšie ako jednu sekundu, nastavíte príslušný deck ako master. 

Tlačidlo TEMPO RANGE
[SHIFT] + stlačte tlačidlo BEAT SYNC: Tlačidlo [SHIFT]: Prepína rozsah posuvníka [TEMPO] pri každom stlačení tlačidla, zatiaľ čo držíte tlačidlo [SHIFT].
Prepínanie medzi [±6%]→[±10%]→[±16%]→[ŠIROKÝ]→[±6%].

Prechádzajte všetky vaše piesne alebo zvukové stopy prehľadne rozpadnuté na jednoduchší výber.

Stlačte zároveň ľubovoľného tlačidlo s tlačidlom SHIFT a použite funkciu jemu priradenú.

Pomocou tlačidla Smart CFX jednoducho zapnete alebo vypnete režim SMART CFX (Mac/Windows) alebo SOUND COLOR FX (iOS/Android). Režimy SMART CFX využíva kombináciu rôznych efektov na dodanie ďalšieho rozmeru vašej hudbe.

CFX gombíky slúžia na ovládanie vysokofrekvenčného filtra / nízkofrekvenčného filtra alebo iných efektov, ktoré im priradíte v softvéri DJ.

Uľahčite si ovládanie pomocou padov, čím bude vyvolanie funkcií Hot Cues, Pad FX, Beat Jump alebo samplera ľahké a rýchle.

Pomocou tlačidla SMART FADER vypnete alebo zapnete režim Smart Faderu, pomocou ktorého automaticky upravíte celkovú hlasitosť, hlasitosť basov a BPM hudby na zaistenie plynulého prechodu z jednej sklady na druhú.

Na sekcii Beat FX môžete zapnúť/vypnúť BEAT FX a zmeniť tak efekt, hĺbku a dĺžku synchronizovaného beatu aj použitý kanál.

Výstupné svorky PHONES na pripojenie slúchadiel.


Parametre a špecifikácia

Charakteristika

MIDI USB
Efektová jednotka Áno

Pripojenie

Analógové vstupy Nie
Vstup na mikrofón Jack 6,3 mm
Linkový výstup RCA
Slúchadlový výstup 3,5 mm Jack
Bluetooth Áno
Kód:  PIO960d1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DDJ-FLX4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13