Obnoviť stránku

Pioneer DEH-X8700BT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer DEH-X8700BT

Vychutnajte si počas cestovania automobilom vašu obľúbenú hudbu alebo rádiové stanice prostredníctvom kvalitných autorádií od spoločnosti Pioneer. Spoločnosť s dlhoročnou skúsenosťou s výrobou audio a video zariadení pre vašu domácnosť a kancelárie prináša opäť niečo aj na cestovanie automobilom. A ako obvykle môžete očakávať to najlepšie. Nové autorádio Pioneer DEH-X8700BT disponuje modernou technológiou bluetooth na bezdrôtové prehrávanie hudby z mobilných zariadení a množstvom ďalších vymožeností.

Kvalitný tuner.
Pomocou FM/AM tunera je možné naladiť až 24 rádiových staníc, ktoré je možné uložiť do internej pamäte. Počúvanie rádiových staníc môžete kombinovať s počúvaním vášho obľúbeného hudobného výberu na CD alebo USB pamätiach.

Skvelý zvuk aj v menej kvalitných súboroch.
Funkcia Advanced Sound Retriever zlepšuje kvalitu komprimovaného zvuku a médií s nízkym dátovým tokom. V kombinácii s výkonným vstavaným zosilňovačom 4x 50 W už nebude počúvanie vašich obľúbených MP3 skladieb žiadnym veľkým kompromisom.

Praktický USB konektor.
Do zadného USB vstupu, ktorý si môžete natiahnuť do palubnej priehradky a nehrozí tak okopávanie Flash disku trčiaceho z rádia, možno pripojiť Flash disk, iPhone alebo akékoľvek iné zariadenie s OS Android 4.0 a vyšším, na priame prehrávanie cez Media Transfer Protocol (MTP). Nechýba ani 3x RCA pre-out a klasický AUX vstup.

Zapadne do každého auta.
Na výber máte až 210 000 farieb podsvietenia displeja a tlačidiel pre dokonalé zladenie so zvyškom vnútra vozidla. Poteší odnímateľnosť čelného panela, ktorá zníži možnosť odcudzenia.


Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti zvuku:
Zosilňovač: MOSFET 4x 50 W
Ekvalizér: 5-pásmový grafický ekvalizér
Tuner:
AM/FM Tuner (pamäť pre 24 predvolieb)
Displej:
3-riadkový RGB
Porty:
USB, RCA, jack 3,5 mm
Podporované médiá:
CD/CD-RW (Audio formáty: AAC, MP3, WAV, WMA)

Funkcie:
Bluetooth, MIXTRAX EZ, CD Text, RDS, Siri Eyes Free
Vyhotovenie:
Viacfarebné podsvietenie displeja a tlačidiel

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika CD
Konektory USB, RCA

Výbava a funkcie

Výbava Bluetooth
Vlastnosti RDS
Funkcie Podpora Android zariadení
Podporované formáty MP3, AAC, WMA

Rádio

Tunery AM, FM

Výkon

Výkon zosilňovača 4×50 W

Rozmery

Veľkosť rádia 1 DIN
Šírka 178 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 155 mm
Kód:  PIO903x5
Produktové číslo:  DEH-X8700BT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03