Obnoviť stránku

Pioneer DDJ-RR čierny

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer DDJ-RR čierny

DDJ-RR je kompaktný prenosný 2-kanálový MIDI kontrolér, ktorý bol stvorený k spolupráci s Recordbox DJ softvérom. Môže sa smelo pochváliť tenkým dizajnom a intuitívnym layoutom s veľkými jog kolesami. Tie sú navyše podsvietené rovnako ako pady. Ide o vylepšenú verziu, osadenú jogom zväčšeným o 6 mm s podsvietením, ktoré možno upravovať v Rekordbox DJ, ktorý je súčasťou. DDJ-RR ponúka vysokú flexibilitu a funkciu Sequence Call pre načítanie uloženej sekvencie rovno z padu. Veľký podiel na flexibilite má rad Output – pár XLR Master outputov v kombinácii s RCA Master outputom a pár 1/4" Booth outputov.

Prednosti čierneho MIDI kontroléra Pioneer DDJ-RR

  • Integrovaná zvuková karta
  • Ideálny pre spoluprácu s Recordbox DJ softvérom
  • Podsvietené nastaviteľné ovládanie
  • Pestrá paleta zvukových efektov
  • Funkcia Hot Cue, Slicer, PAD PLUS, Roll, Sampler a ďalšie
  • Softvér Rekordbox DJ zadarmo

Multifunkčné pady a pestrá paleta funkcií

Pioneer DDJ-RR disponuje vlastnou zvukovou kartou, nízkolatentným jogom, integrovanými padmi a tiež napríklad funkciou PAD PLUS, ktorá vie k existujúcemu padu pridať hneď 4 ďalšie zvukové efekty. Nechýba ani funkcia Hot Cue, Slicer, Roll, Sampler alebo dynamické ovládanie hlasitosti. Z ďalších mnohých funkcií je vybavený Beat Indicatorom, Chanel Fader Štartom, Crossfader Curve Adjust, Master Levelom a Channel Level Meters.

Mnoho konektorov a široké možnosti ovládania

Midi kontrolér DDJ-RR vám ponúkne pestrú paletu vstupov a výstupov medzi ktorými nechýba AUX vstup, jeden 6,3 mm jack vstup, jeden 6,3 mm master výstup, jeden RCA master vstup, dva slúchadlové monitor výstupy (6,3 mm jack, mini jack) a jeden USB port typu B. Je vybavený tiež 4-deckovým ovládaním a ovládaním FX hnacieho motora. Nechýbajú cue body na každom decku, syncable 6-slotový sample bank, Auto Loops, Manual Loops či Loop Roll.

Kód:  PIO955l
Produktové číslo:  DDJ-RR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11