Obnoviť stránku

Pioneer DDJ-REV1

4,7 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
272,90 €

Pioneer DDJ-REV1

DJ kontrolér DDJ-REV1 je skvelým partnerom softvéru Serato DJ Lite, ktorý si k nemu môžete bezplatne stiahnuť. Jeho intuitívny dizajn uľahčuje hranie skúseným DJom aj začínajúcim fanúšikom miešania hudby. Tento dvojkanálový kontrolér emuluje profesionálny DJM-S mixážny pult, plus gramofóny PLX, vrátane špecializovaných funkcií pre open-formátové a Sratch DJov. Ide o formát rozhrania, ktoré využívajú profesionálne Battle DJ. Napríklad tempo fadery sú až o 60 mm dlhšie, než na kontroléri DDJ-SR2, takže ponúknu jemnejšie ovládanie. Navyše sú umiestnené vodorovne nad JOG kolesami, performance pady potom nájdete v sekcii mixu. Výsledkom je maximálna intuitívnosť pre používanie efektov, samplov a scratchovania.

Kľúčové vlastnosti DJ kontroléra Pioneer DDJ-REV1

  • Emuluje profesionálny DJM-S mixážny pult, plus gramofóny PLX
  • DJ kontrolér Pioneer DDJ-REV1 je ideálnou výbavou nielen pre Battle DJ
  • Maximálna intuitívnosť pre používanie efektov, samplov a scratchovania
  • Zväčšené JOG kolesá pre pohodlnejšie scratchovanie
  • Funkcia Tracking Scratch pre jednoduchšie scratchovanie
  • Vstup na mikrofón umožňujúci moderovanie, či spev
  • Podporuje Serato DJ Pro (predáva sa samostatne)

Maximálne zjednodušené miešanie hudby

JOG kolesá na DJ kontroléri Pioneer DDJ-REV1 sú zväčšené, takže sa s nimi lepšie scratchuje. Ich veľkosť zodpovedá napríklad obľúbenému kontroléru Pioneer DJ DDJ-SR2. Pomocou pákových FX efektorov môžete navyše do mixovanej hudby pridať textúru. Keď pohnete páčkou dole a podržíte ju, spustíte efekty zo softvéru Serato DJ Lite v krátkych dávkach. Ak naopak pohnete páčkou nahor, uzamknete efekty a budete mať voľné ruky na scratchovanie, alebo prechádzanie skladieb.

Jeden pohyb rúk pri scratchovaní navyše vďaka funkcii Tracking Scratch

Praktická funkcia Tracking Scratch nepočuteľne vráti vašu hudbu do Cue bodu (štartovacieho bodu), keď JOG koleso posuniete pohybom zozadu dopredu, alebo zdvihnete ruku preč. To vám ušetrí zatvorenie faderom a následné nájdenie správneho miesta v skladbe, aby ste mohli scratchovať opakovane od správneho okamihu. Stačí zvoliť režim Tracking Scratch Pad, stlačiť Performance Pad a vybrať Scratch Crossfader Cuts, ktorý chcete použiť.

Parametre a špecifikácia

Charakteristika

MIDI USB
Efektová jednotka Áno

Pripojenie

Vstup na mikrofón Jack 6,3 mm
Linkový výstup RCA
Slúchadlový výstup 3,5 mm Jack

Ďalšie vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  PIO960k
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DDJ-REV1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17