Obnoviť stránku

Pioneer DDJ-RB

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Pioneer DDJ-RB

Prenosný MIDI kontrolér Pioneer DDJ-RB našiel inšpiráciu v profesionálnych modeloch vyššieho radu a prevzal z nich len to najlepšie. Tento dvojkanálový kontrolér je napájaný pomocou USB a disponuje takmer všetkými funkciami, ktoré budete potrebovať pre svoje hranie, a to vrátane softvéru Rekordbox DJ. Vďaka svojej veľkosti je ideálny na cesty. Disponuje intuitívnym layoutom, responzívnymi jogmi a performance padmi. Nechýba ani tlačidlo Plus pre vyvolanie uložených sekvencií priamo z hardvéru. 

Kľúčové vlastnosti midi kontroléra Pioneer DDJ-RB

  • Prenosné vyhotovenie do USB portu
  • Integrovaná zvuková karta
  • Podsvietené ovládanie
  • Dodávaný softvér Rekordbox DJ
  • Harmonické skreslenie 0,005%
  • Vstup pre mikrofón
  • Výstup 1× RCA + 1× monitor out

Kompaktný, ľahký, vybavený

Veľké jog kolieska spolu s ďalšími ovládacími prvkami umožňujú intuitívne mixovanie. VU metre zobrazujú vybudenie podľa softvéru a určite oceníte aj ich prehľadné rozdelenie. Pomocou 16 performance padov môžete jednoducho používať Hot Cue body, Pad FX, Beat Jump alebo Slicer. Hoci teda ide o cestovnú verziu, tak toto kompaktné a ľahké zariadenie ponúka mnoho pokročilých funkcií. Flexibilitu zabezpečuje integrovaný jack ako hlavný vstup. Svoje mixy tak budete počuť priamo z reproduktorov, bez toho aby ste museli použiť externé monitory. Samozrejmosťou je potom možnosť použiť bežné slúchadlá.

 
Kód:  PIO955i
Produktové číslo:  DDJ-RB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19