Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pioneer DDJ-400

4,9 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pioneer DDJ-400

2-kanálový USB kontrolér Pioneer DDJ-400 pre softvér rekordbox DJ

Ovládanie a rozvrhnutie prenosného USB kontroléra Pioneer DDJ-400 vychádza z legendárneho modelu NXS2. Na vytvorenie zostavy budete mať k dispozícii všetky potrebné funkcie a prvky. Vo výbave modelu DDJ-400 nechýba dvojkanálový mix s trojpásmovými korekciami, rôzne filtre, fadery, crossfader, skrečovacie jog disky a štýlovo podsvietené samplovacie pady. K dispozícii je tiež funkcia Beat FX, ktorá vytvára efekty synchronizované s BPM frekvenciou aktuálneho tracku.


Kľúčové vlastnosti MIDI kontroléra Pioneer DDJ-400

  • Samplovacie pady dopĺňajú skrečovacie disky, fadery a najrôznejšie filtre
  • Aj napriek širokému arzenálu funkcií a ovládačov zachováva jednoduchý layout
  • MIDI kontrolér obsahuje výstupy na mikrofón, slúchadlá, reproduktory aj na pripojenie k PC
  • Tento DDJ-400 je dodávaný s výukovým softvérom rekordbox DJ
  • Integrovaná zvuková karta
  • Pohodlné prenášanie MIDI kontroléra Pioneer DDJ-400 vďaka postranným držadlám

Funkcia BEAT FX

Ovládací panel MIDI kontroléra DDJ-400 od značky Pioneer zahŕňa oddelené tlačidlá BEAT FX na pridanie efektov práve prehrávanej skladbe alebo ovládanie slučiek v štýle CDJ a iné pokročilé prvky. Vďaka prehľadnému layoutu si ovládanie kontroléra čoskoro osvojíte a začnete prehlbovať svoje DJ skúsenosti.


Softvér Rekordbox DJ

Súčasťou balenia je okrem samotného USB kontroléra DDJ-400 aj profesionálny softvér Rekordbox DJ s názornou výučbovou funkciou, ktorá vám DJing priblíži úplne od základov. A ak patríte k pokročilejším používateľom, tak aj z rôznych neprebádaných uhlov.


MIDI kontrolér Pioneer DDJ-400 s bohatými možnosťami konektivity 

MIDI kontrolér Pioneer DDJ-400 má vo svojej konektorovej výbave výstup na slúchadlá a pre reproduktory, čo je doplnené možnosťou nezávislého prehrávania cez master slúchadlový výstup. Zabudovaná zvuková karta umožní rýchle pripojenie MIDI kontroléra DDJ-400 k PC cez USB kábel. Vďaka postranným držadlám je zaistené jednoduché prenášanie zariadenia.



Parametre a špecifikácia

Charakteristika

MIDI USB
Efektová jednotka Áno

Pripojenie

Analógové vstupy Áno
Vstup na mikrofón Jack 6,3 mm
Linkový výstup RCA
Slúchadlový výstup 3,5 mm Jack
Bluetooth Nie

Ďalšie vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  PIO960a
Produktové číslo:  DDJ-400

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01