Obnoviť stránku

Pioneer BDP-LX88-K

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Pioneer BDP-LX88-K

Blu-ray 3D prehrávač od rokmi preverenej firmy Pioneer. Prehrávač sa môže pochváliť skvelým a moderným vzhľadom, ktorý má veľmi kompaktné rozmery. Jeho telo je konštruované z kovu a hliníkového predného panelu. Podporuje prehrávanie 4K videa, ktoré je doplnené bezchybným zvukom. Vďaka nemu si svoje Blu-ray filmy užijete ako nikdy predtým.

Kľúčové vlastnosti

  • Zlepšenie obrazu
  • Podpora USB
  • Kompaktné rozmery
  • Rýchly štart
  • Diaľkový ovládač

Neobmedzené možnosti

Tento Blu-ray ponúka prehrávanie AV s vysokým rozlíšením, podporuje prehrávanie 3D BD, DVD, SACD a CD. Vďaka Lan pripojeniu získate prístup k vyspelým sieťovým funkciám ako BD-Live a DLNA. Sledovať teda môžete klipy na Youtube a streamovať videá uložené v PC, media servery alebo mobilnom prístroji.

Najnovšia technológia

Vďaka množstvu funkcií zvládne prevod do 4K aj zo zdrojov s menšou kvalitou, vďaka tomu oživí aj staré videá. Medzi ďalšie funkcie patrí vylepšenie ostrosti, farieb a plynulosti obrazu. Používateľsky príjemná aplikácia vám umožní ovládať tento prehrávač so všetkým komfortom dotykovej obrazovky vášho mobilného zariadenia alebo tabletu.

 
Kód:  PIO501i1l
Produktové číslo:  BDP-LX88-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11