Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Pintinox Tlakový hrniec PRO POWER 6l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pintinox Tlakový hrniec PRO POWER 6l

Uľahčite si varenie pre vašu rodinu. Uvarte rýchlo a pritom zdravo. Ako? S tlakovým hrncom Pintinox PRO POWER. Hrniec s objemom 6 litrov a priemerom 22 cm je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 18/10. Ponúkne vám dva stupne tlaku na varenie chutnej zeleniny aj šťavnatého mäsa. O bezpečné varenie sa postará trojitý bezpečnostný systém. Tlakový hrniec Pintinox PRO POWER sa ľahko otvára aj zatvára. Máte doma elektrický či plynový varič alebo indukciu? Hrniec je vhodný na všetky typy spotrebičov. Varenie v tlakovom hrnci si zamilujete. Jedlo budete mať pripravené rýchlejšie a zachová si tak aj viac vitamínov a minerálov.

Kľúčové vlastnosti tlakového hrnca Pintinox PRO POWER

  • Objem hrnca 6 litrov
  • Vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Tlakový hrniec Pintinox PRO POWER má dva stupne varenia
  • Trojitý bezpečnostný systém
  • Jednoduché otváranie a zatváranie
  • Vhodný na všetky typy indukcie

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 6 l

Typ

Typ Tlakový

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  PINTT448
Produktové číslo:  38005106

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14