Obnoviť stránku

Pimax 2.5K PC VR + Ovládač NOLO

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pimax 2.5K PC VR + Ovládač NOLO

Spoznajte úplne nové obzory s virtuálnymi okuliarmi PIMAX 2.5 K, ktoré vám sprístupnia virtuálnu realitu v úplne inom svetle. Od okamihu, keď si nasadíte tieto virtuálne okuliare PIMAX 2.5 K, prežijete vaše obľúbené hry celkom novým spôsobom. Pomocou panela umožňujúceho pohľad až zo 110° prežijete každý detail priamo v centre diania. Je čas spoznať naozajstný svet hier.

Kľúčové vlastnosti VR okuliarov PIMAX 2.5 K

  • Okuliare pre zmiešanú realitu s frekvenciou 90 Hz
  • Ochrana pred poškodením zraku vďaka systému nastavenia svetla a automatického odhmlievania
  • Rozlíšenie displejov 3 840 × 2 160 px
  • Vnútorné čalúnenie s výrezom (vhodné pre používateľov s dioptrickými okuliarmi)
  • Unikátny dizajn s odnímateľnými 3,5 mm slúchadlami
  • Kompatibilné so Steam VR aplikáciami
  • Ľahká konštrukcia
  • Súčasťou balenia je ovládač Nolo

Precízna konštrukcia a technológia

Konštrukcia okuliarov je unikátna vďaka vnútornému čalúneniu z tuhej peny a s výrezom. Preto je headset ideálny pre používateľov s dioptrickými okuliarmi. Okrem jednoduchého používania sa okuliare prispôsobia každej veľkosti hlavy vďaka nastaviteľnému náhlavnému oblúku. Teda okuliare môže použiť ako dospelý človek, tak aj malé dieťa. Všetko je prispôsobené pre pohodlné a dlhé používanie. Hry a aplikácie pre PIMAX 2.5 K bežia na platforme Steam VR a sú k dispozícii prostredníctvom účtu na Steam portáli.

Kód:  PIMAXVR5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14