Obnoviť stránku

Pikatec na ochranu keramických povrchov a dlažieb

2,0 1 hodnotení

Pikatec na ochranu keramických povrchov a dlažieb

Sada nanokozmetiky Pikatec slúži na ochranu keramických povrchov a dlažieb. S pomocou tejto sady budete môcť udržiavať obklady, dlaždice, vane, umývadlá, ale tiež napríklad keramické sošky alebo časti nábytku. Sada Pikatec je zložená z odmasťovacieho prípravku Nano Degreaser & Polisher s objemom 50 ml a prostriedku Nano Protect Ceramic & Sanitary s objemom 30 ml. Tieto prostriedky vytvárajú na povrchu materiálu neviditeľný a vysokoodolný film, ktorý chráni ošetrené plochy až 2 rokov. Vďaka tomu je výrazne znížené riziko výskytu vodného kameňa a plesní. V sade nájdete tiež handričku z mikrovlákna, ktorá slúži na aplikáciu politúry. Odporúčaná plocha pre ošetrenie touto sadou je 6 m2. Pre zvýšenie účinnosti je možné tieto prípravky kombinovať s ďalšími výrobkami Pikatec, vďaka čomu docielite ešte lepší výsledok.

Kľúčové vlastnosti sady na ochranu keramických povrchov a dlažieb Pikatec

  • Sada je zložená z odmasťovacieho prípravku a ochranného prostriedku
  • Jednoduchá aplikácia nanokozmetiky Pikatec
  • Dokonalá ochrana keramických dlažieb, vaní, umývadiel aj častí nábytku
  • Nano Degreaser & Polisher s objemom 50 ml na odmastenie a rozleštenie
  • Nano Protect Ceramic & Sanitary s objemom 30 ml na ochranu ošetrovaného povrchu
  • Vytvára na ošetrenom povrchu tenký ochranný film
  • Znižuje riziko vzniku plesní
  • Dlhotrvajúci účinok nanokozmetiky Pikatec
  • Praktické balenie vystačí na plochu 6 m2 

Nano Degreaser & Polisher (50 ml)

Tento prípravok dokonale odstraňuje mastnoty, vďaka nanočasticiam, ktoré prenikajú do pórov povrchu a eliminujú tak mastnoty v jeho štruktúre. Ide o odmasťovač a rozlešťovač, ktorý slúži na finálne odmastenie povrchu pred aplikáciou prostriedku Nano Protect Ceramic & Sanitary.

Nano Protect Ceramic & Sanitary (30 ml)

Keramické povrchy sú veľmi pórovité, a preto sa na nich ľahko usádzajú najrôznejšie nečistoty. Pikatec Nano Protect Ceramic & Sanitary vyhladzuje povrch materiálu a vytvára neviditeľnú vrstvu, ktorá znižuje množstvo usadených nečistôt, takže je údržba ošetreného povrchu veľmi jednoduchá. Po ošetrení navyše plochy odpudzujú vodu, a vďaka antibakteriálnym účinkom zamedzujú vzniku plesní.

Jednoduchá aplikácia

Nanesenie prípravku sa vykonáva prostredníctvom 4 jednoduchých krokov. Povrch je najskôr nutné dôkladne vyčistiť a odmastiť. Následne naneste ochrannú politúru Pikatec, nechajte 30 minút pôsobiť, a potom rozleštite pomocou handričky. Vždy si prečítajte aktuálny návod. Povrchy ošetrené nanokozmetikou Pikatec sú hladšie a odolnejšie voči poškodeniu. Na údržbu povrchov postačí iba suchá či navlhčená utierka z mikrovlákien. S ňou všetky nečistoty ľahko zotriete, takže ošetrené povrchy budú vyzerať stále ako nové a na upratovanie nebudete potrebovať žiadnu ďalšiu chémiu.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne, Do kúpeľne, Na podlahu

Typ

Typ čističa Sprej

Objem

Objem 0,08 l (80 ml)
Kód:  AUPR257817
Produktové číslo:  8594178091417
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13