Obnoviť stránku

PhotoFast MemoriesCable 64GB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PhotoFast MemoriesCable 64GB

Flash disk PhotoFast MemoriesCable 64GB

Ukladajte a spravujte dáta

Ukladajte a spravujte svoje dáta počas nabíjania vášho iPhonu či iPadu. PhotoFast MemoriesCable v sebe kombinuje dve najviac používané príslušenstvo pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS - externé úložisko a nabíjací kábel.


Kvalitné spracovanie

PhotoFast MemoriesCable je vyrobený z kvalitnej kovovej zliatiny, vďaka čomu je odolný aj pri každodennom používaní. Vďaka celkovému kovovému vzhľadu bude PhotoFast MemoriesCable perfektným doplnkom pre váš iPhone či iPad. Ide o perfektné spojenie dizajnu a funkčnosti.

Flash disk PhotoFast MemoriesCable 64GB

Flash disk PhotoFast MemoriesCable 64GB

Mediálny prehrávač

Prehrajte všetku vašu hudby a video na PhotoFast MemoriesCable a majte celú knižnicu iTunes stále sebou. Pozerajte sa, zálohujte a obnovte všetky vaše fotografie a videá z adresára kamery a uvoľnite si priestor, ktorý potrebujete.


Zabezpečený prístup

PhotoFast MemoriesCable dokáže zabezpečiť vaše zálohované dokumenty, kontakty, kalendár či fotografie prostredníctvom technológie Apple ID. MemoriesCable tiež dokáže streamovať video na väcšie obrazovky prostredníctvom AirPlay.

Flash disk PhotoFast MemoriesCable 64GB

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor Micro USB-B

Rýchlosť

Farba

Farba Sivá

Rozmery a hmotnosť

Šírka 138,5 mm
Výška 16,7 mm
Dĺžka 8,2 mm
Hmotnosť 9,4 g
Kód:  PHF01r
Produktové číslo:  MCU364GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13