Obnoviť stránku

PhotoFast i-FlashDrive Evo 64GB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PhotoFast i-FlashDrive Evo 64GB

Spoločnosť PhotoFast sa pomerne rýchlo zabývala na trhu s rozmanitým príslušenstvom pre počítače, telefóny a tablety. S novu radom i-FlashDrive Evo však priamo raketovo zamieri na mnoho iPadov a iPhonov . Ich užívatelia s úplnou istotou čoskoro narazí hranice voľného miesta, obzvlášť u hojne predávaných modelov s kapacitou 16 GB. Konečne sa niekto nad týmto fatálnym problém zamyslel a prináša riešenie pre všetky nešťastne majiteľov zariadení s nakusnutým jabĺčkom.

Šikovné úložisko pre iPady a iPhony


PhotoFast i-FlashDrive Evo totiž obsahuje na jednej strane známy konektor Lightning a na druhom konci ešte známejší USB 3.0. Tento model oplýva mimoriadnou kapacitou 64 GB as radosťou pojme nespočet filmov, hudby a obrázkov.
Všetko má úplne pod kontrolou zadarmo šírená aplikácie, v ktorej je možné manipulovať so všetkými uloženými súbormi. Prehrávať filmy, púšťať hudbu aj prezerať obrázky . Navyše zvládne aj úplne pohodovú zálohu kontaktov a kalendára na jedno ťuknutie prstom, ale tiež treba napojenie na Dropbox. Nechýba ani potrebné šikovný záznamník pre uloženie nahovorených správ. Pretože sa v dôsledku môže jednať o celkom dôverné dáta, je pripravená funkcia, ktorá pri spustení aplikácie bude vyžadovať heslo. Vaše súbory teda budú v úplnom bezpečí.
Parametre a špecifikácie:
Kapacita:
64 GB
Rozmery:
52,4 x 25,9 x 9 mm
Hmotnosť:
17 g
Kompatibilita:
iPhone 5 a novšie
iPad Air a mini
Operačný systém:
iOS 6.1 a novšie
Mac OS X a novší
Windows XP a novší

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Rýchlosť

Kód:  PHF01g
Produktové číslo:  IFDEVO64GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06