Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Phoenix Contact AC Typ 1, 32 A, 4 m, špirálovitý

296,90 €

Phoenix Contact AC Typ 1, 32 A, 4 m, špirálovitý

Kvalitný elektromobil si zaslúži kvalitný nabíjací kábel. Mobilné vedenie Phoenix Contact AC spojí nabíjací konektor vášho auta s infraštruktúrou pre nabíjanie elektromobilov EV – nabíjacími zásuvkami Typ 1. Vďaka všeobecnému dizajnu a dôkladnej kontrole vybraných automobilových štandardov si môžete byť istí, že nabíjanie prebehne tak, ako má.

Kľúčové vlastnosti Phoenix Contact AC

  • Nabíjania striedavým prúdom (AC) 32 A
  • 4 m špirálovitý čierny kábel
  • 1 fáza, max. 8 kW, 250 V
  • Kompatibilný s nabíjacími zásuvkami elektromobilu Typ 1
  • Postriebrené výkonové aj signálne kontakty zaisťujú stabilné pripojenie počas nabíjania
  • Ergonomická rukoväť kábla Phoenix Contract AC znamená pohodlnú manipuláciu počas ciest
  • Certifikácia IATF 16949: 2016 a ISO 9001: 2015
  • Contact AC spĺňa tiež automobilové štandardy LV124, LV214 a LV215-2
  • Pozdĺžna odolnosť proti vniknutiu vody do kábla
  • Možnosť zabezpečenia strmeňovou zámkou
  • Spoľahlivá zaisťovacia páka kábla Phoenixu Contact AC navyše obsahuje ďalšie tesnenie

Spoľahlivo a komfortne s Phoenix Contact AC

Návrhári mobilného nabíjacieho kábla Phoenix Contact AC nepodcenili žiadnu drobnosť. Postriebrený povrch všetkých kontaktov – výkonových i signálnych – je istotou stabilného spojenia medzi vaším elektromobilom a nabíjacími stanicami pre elektromobilitu EVSE. Ergonomická rukoväť s dodatočne pogumovanými komponentmi navyše zabezpečí pohodlnú manipuláciu počas vašich ciest.

Kvalitné nabíjanie zaručené

Na nabíjacie vedenie Phoenix Contact AC sa môžete spoľahnúť. Bolo certifikované podľa IATF 16949: 2016 i ISO 9001: 2015 a prešlo tiež štandardmi LV124, LV214 a LV215-2. Podlieha tak pozdĺžnej odolnosti proti vniknutiu vody do kábla, čo môže byť vhodné v nepriaznivých podmienkach. Dodatočnú ochranu zaisťuje tiež možnosť zabezpečenia prostredníctvom strmeňovej zámky a spoľahlivá zaisťovacia páka s dodatočným tesnením. Údaje o materiáloch sú navyše ľahko dostupné v IMDS – Medzinárodnom systéme údajov o materiáloch v automobilovom priemysle.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ konektora Typ 1
Maximálny výkon 8 kW
Maximálny prúd 32 A
Dĺžka kábla 4 m
Napätie 230 V
Počet fází 1
Kód:  PHOE10t1s
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1628021

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13