Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01

4,6 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €
Pri kúpe 1 balenie 16,90 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 13,51 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 11,83 €/balenie

Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01

Philips Logo

Philips Sonicare TongueCare+
Hlavica na čistenie jazyka, 2 ks
HX8072/01

Čistenie jazyka so sonickou technológiou

So špeciálnou hlavicou Philips Sonicare v priebehu okamihu zmeníte svoju zubnú kefku na kefku na čistenie jazyka so sonickou technológiou. Mikročip vnútri hlavice vyšle signál, ktorý telo zariadenia vyhodnotí, hlavicu rozpozná a automaticky zvolí najvhodnejší režim a intenzitu na optimálne čistenie jazyka. Odporúčame používať v kombinácii so sprejom BreathRx.

Náhradné hlavice Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01

2 hlavice s technológiou Sonicare

Náhradné hlavice Philips TongueCare+ HX8072/01

Optimálne čistenie jazyka

Náhradné hlavice Philips TongueCare+ HX8072 / 01

Automatická voľba režimu a intenzity

Náhradné hlavice Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01

Prehrať video

Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01

Hlavica Philips Sonicare

Umocnite starostlivosť o svoje zuby, ďasná či jazyka a dbajte na pravidelnú výmenu sonických kefkových hlavíc Philips Sonicare. Všetky náhradné hlavice sú kompatibilné so sonickými elektrickými kefkami Philips Sonicare a pomáhajú vám tak zaručiť a udržať belšie a zdravšie zuby už počas prvých dvoch týždňov od začiatku používania. S pravidelnou výmenou a údržbou tak budete mať neustále žiarivý úsmev a ešte zdravší chrup. Garantované výsledky čistenia* a dlhodobú životnosť zubných kefiek Philips Sonicare dosiahnete jedine s originálnymi hlavicami Philips Sonicare.

Vlákna MicroBristles

S 240 gumovými vláknami MicroBristles je hlavica na čistenie jazyka TongueCare+ určená na čistenie mäkkého a pórovitého povrchu jazyka. Flexibilné vlákna kopírujú a jemne čistia okolie vyvýšenín a rýh, odstraňujú nánosy baktérií a absorbujú hlbšie sprej Philips Sonicare BreathRx, ktorý zneškodní baktérie na jazyku.

Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01

Sonická technológia

TongueCare+ je jediná hlavica na čistenie jazyka s účinnosťou Philips Sonicare, ktorá odstraňuje baktérie spôsobujúce nepríjemný dych pri každom ťahu.

Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01

Dokonalé čistenie jazyka

Pokiaľ chcete mať jazyk naozaj čistý, musíte sa dostať všade. Vďaka ergonomickému tvaru hlavice na čistenie jazyka TongueCare+ to nie je problém. S malou a flexibilnou hlavicou kefky ľahko odstránite baktérie spôsobujúce nepríjemný dych.

Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01

Inteligentné párovanie režimov

Vnútri hlavice na čistenie jazyka TongueCare+ je mikročip, ktorý komunikuje s telom vašej kefky na zuby. Akonáhle hlavicu nasadíte, telo ju automaticky rozozná a zvolí príslušný režim a intenzitu na optimálne čistenie jazyka. Jediné, čo musíte urobiť, je kefku zapnúť.

Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01

Jednoduché nasadenie

Jednotlivé kefky na čistenie jazyka sa nasadia na telo kefky Philips Sonicare, ako bežná čistiaca hlavica. Začleniť čistenie jazyka do každodennej starostlivosti o ústnu dutinu nebolo vďaka tomu nikdy jednoduchšie.

Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01
Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01
Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01
Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01
Philips Sonicare TongueCare+ HX8072/01

Technická špecifikácia

Balenie obsahuje

Kefkové hlavice

2 hlavice na čistenie jazyka TongueCare+

Dizajn a vyhotovenie

Inteligentné rozpoznávanie hlavice

Áno

Materiál hlavice kefky

Elastomér – bez latexu

Kompatibilita

Systém kefkových hlavíc

Nasadzovacie

Vhodné pre tieto modely

Rad 2 Series Plaque Control, Rad 2 Series Plaque Defense, Rad 3 Series Gum Health, DiamondClean, DiamondClean Smart, EasyClean, Essence, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare Platinum Connected, FlexCare+, HealthyWhite, HealthyWhite+, PowerUp

Ďalšia špecifikácia

*podložené klinickými štúdiami

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kefka na jazyk
Podľa radu všetky Philips Sonicare
Určenie Dospelých

Počet kusov

Počet kusov 2 ks
Kód:  PHINH006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HX8072/01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08